КУПИТИ КВИТКИ

Кардиган + спідниця – наймодніший ансамбль цього сезону

Модні в цьому сезоні кардигани стають основою комфортних і дуже стильних дуетів. Від приталених фасонів у поєднанні з плісированою спідницею до гранжевих моделей, скомбінованих з шикарним міні, — Vogue.ua зібрав 4 способи носити кардиган і спідницю, які ідеально пасують як для образів на кожен день, так і в офіс.

Коричневий кардиган + твідова мініспідниця

Реклама.

Вільний коричневий кардиган з декоративними ґудзиками – ідеальний приклад моделі в стилі "бабусин шик". У поєднанні з твідовою спідницею, балетками та шкарпетками він створює ретрообраз із тонкими посиланнями на естетику препі. Замінивши балетки на високі ботфорти, можна надати вбранню більш сучасного вигляду, доречного для холодної погоди.

Кардиган + светр з V-подібним вирізом + спідниця в стилі Rah-Rah

Одним із ключових елементів колекції Miu Miu осінь-зима 2024/2025 стали короткі приталені кардигани різних кольорів та з різноманітною конфігурацією ґудзиків. Перше місце в списку наших фаворитів посів образ It-girl Тамари Калініч, яка вдягла темно-синій кардиган із блакитною спідницею в стилі Rah-Rah і чоботами. Одягнувши під кардиган сірий светр з V-подібним вирізом, можна створити не лише унікальний стиль, але й практичне зимове вбрання.

Бежевий кардиган + картата максіспідниця

Обтислий кардиган і картата максіспідниця – цікава ідея для шикарного, але не надто вигадливого стилю. Збагачений доречними аксесуарами, такий образ чудово пасуватиме як під час формального обіду, так і для зустрічі в неробочий час. Головне тут, звичайно, – правильні пропорції і кольори, засновані на поєднанні стриманих відтінків і яскравих акцентів.

Сірі кардиган і плісирована спідниця + бордовий жакет

Простий сірий кардиган і плісирована спідниця з підкресленою тонким поясом лінією талії створять практичну, але водночас модну уніформу, яку можна модифікувати різними доповненнями та аксесуарами. Гарною ідеєю буде "розбити" цей дует контрастним колірним акцентом у верхньому одязі. Виберіть темно-синій бушлат або жакет модного бордового відтінку та насолоджуйтесь класичним, але модним поєднанням.

За матеріалами Vogue.pl.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.