До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: із чим носити чорне довге пальто

Цей рік з усіма його складнощами й несподіванками ознаменувався великим поверненням до класики. Нестабільність сучасного світу змусила модників сфокусуватися на базовому гардеробі й речах, які точно не підведуть. Одним з таких повернень стало довге чорне пальто, яке ще недавно здавалося нудним і передбачуваним варіантом верхнього зимового одягу, а сьогодні вважається позачасовою інвестицією.

Чорне пальто цього сезону випередить за популярністю навіть лідера останніх років — бежеве. З одного боку, у ньому є щось магічне й загадкове, а з іншого — це універсальна річ, яка має доречний вигляд і з вечірніми оксамитовими туфлями, і з лоферами на чоловічий манір, і з популярними сьогодні грубими черевиками. Якщо хочеться обіграти чорне пальто ще цікавіше, то можна додати до нього шаль або об’ємний шарф, а ось сумку краще до такої речі вибирати контрастну. Нам подобається як строгість чорного пальта модниці врівноважують за допомогою м’яких сумок-подушок або роблять ставку на яскравий відтінок. Ще один улюблений їхній спосіб — білі комірці, які кокетливо визирають з-під пальта й помітно освіжають образ.

Реклама

<b>STREET_BlackCoat</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.