До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складається модний гардероб Софії Річі

Відтоді як Софія Річі одягла не одну, а три сукні Chanel на своє весілля з Елліотом Грейнджем у квітні 2023 року, вона швидко стала іконою стилю для багатьох дівчат по всьому світу. Якщо уважніше подивитися на її стиль, то можна помітити головні речі, яким віддає перевагу Софія. По-перше, вона — мінімалістка, її гардероб складається з простих і елегантних речей, які можна віднести до стилю "тиха розкіш". Усе, що вона одягає, має певну мету й ідеально поєднується між собою. По-друге, незважаючи на те що Річі любить класичні і нейтральні кольори, вона час від часу використовує яскраві відтінки, як-от помаранчевий чи зелений лайм, якщо хоче виділитися. По-третє, основу повсякденного гардероба Річі складають базові і зрозумілі речей: білі футболки, трикотажні сукні, сорочки на ґудзиках, сині джинси і твідові жакети. Vogue.ua зазирнув до гардероба Софії Річі і показав, з чого складається стиль сучасної зірки.

Стримана елегантність

Стриманість і мінімалізм визначають головні штрихи шику, започаткованого сестрами Олсен у The Row, а також брендами Chanel, Hermès, Proenza Schouler і Bottega Veneta. Бездоганний крій, вишукані кольори та непомітні деталі відображають вже добре відомий стиль "тихої розкоші", прихильницею якого є Софія Річі. Восени модниця одягнула бежевий тренч бренду Rouje, засновницею якого є відома французка Жанна Дамас, білі джинси з відповідним верхом, туфлі з гострим носом і протисонцеві окуляри Oliver Peoples x The Row. Цей ансамбль — відображення стилю "тиха розкіш" у його найкращій формі.

Реклама

Силуетні трикотажні сукні

Силуетні трикотажні сукні — найулюбленіша річ у гардеробі Софії Річі. Елегантні і стримані, комфортні й затишні — вони мають усе, щоб прикрасити стиль дівчини. У неї є жіночний чорно-білий варіант бренду Maje, який вона носить із широким поясом на талії і сумка з торочками, коралова трикотажна сукня Chanel з витонченим поясом і нюдовий варіант Khaite з довгими торочками.

Сорочка + джинси

Основу модного гардероба Річі насправді посилює солідна колекція речей першої необхідності, як-от білі футболки, сорочки маскулінного крою і джинси усіх відтінків. Останнім часом Річі часто відтворює невимушений французький стиль, одягаючи сорочки поверх топів. У Лос-Анджелесі торік в червні Річі поєднала замшеву cорочку Sézane у стилі 1970-х років із білим топом і чорними джинсами, а у вересні додала смугасту сорочку у монохромний білий образ.

Твід

Один із найулюбленіших матеріалів Софії Річі — це, безумовно, твід. А який бренд краще за всіх працює з цією тканиною? Відповідь очевидна — Chanel. Тож у гардеробі Софії Річі можна знайти десятки твідових речей відомого французького модного Дому. На показі Chanel Haute Couture весна-літо 2023 Софія була в чорно-білому вбранні бренду, під час Тижня моди в Парижі у березні 2023 року вибрала твідову картату блакитну сукню, а на шоу Chanel Resort 2024 зʼявилась у твідовому жакеті з пірʼям Chanel.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.