КУПИТИ КВИТКИ

7 модних прикладів, як носити офісний одяг щодня

Ще минулого року модниці почали віддавати перевагу офіційному стилю. Так, Гейлі Бібер неодноразово вибирала ділові блейзери, одягаючи їх як на голе тіло замість сукні, так і поєднуючи зі штанами і кросівками або мініспідницями і лоферами з білими шкарпетками. Офісний одяг, здається, є новою модною одержимістю для знаменитостей, яку вони весело переосмислюють по-своєму, додаючи правильну дозу сексуальності. У центрі уваги зʼявилися нові способи носити цей тренд поза офісом влітку. І сьогодні ми хочемо вам показати найкращі стилістичні прийоми за версією зірок — від Кендалл Дженнер до Вітторії Черетті.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Реклама.

Гейлі Бібер

З погляду моди, Гейлі Бібер — королева стильних і невимушених образів на щодень. У Лос-Анджелесі її бачили в сірому смугастому костюмі великого крою, який має стати основною річчю у вашому літньому гардеробі. Вона позбулася офіційної сторони образу завдяки короткому топу в тон, парі туфель на платформі та золотим прикрасам. Одяг, від якого Еллі МакБіл розлютилася б від ревнощів!

Ніколь Кідман

У Лондоні Ніколь Кідман зробила ставку на сірий брючний костюм, який доповнила парою лакованих човників з гострим носом і бежевою класичною сумкою. Вона додала до образу протисонцеві окуляри-авіатори, які є трендовими в цьому сезоні.

Ніколь Кідман
Ніколь Кідман

Ріта Ора

Костюмні жакети ще ніколи не були такими сексуальними. Ріта Ора показала на власному прикладі, як вписати смугастий блейзер у вечірній стиль. Достатньо додати шкіряні штани з відкритими швами і топ з глибоким вирізом.

Ріта Ора
Ріта Ора

Єва Лонгорія

Коли настає літній сезон, одяг розміру XXL набуває свого повного значення: ми хочемо почуватися комфортно і зберігати при цьому елегантність. Брати приклад пропонуємо з Єви Лонгорії, яка використовує офісний стиль у повсякденному гардеробі. На вулицях Нью-Йорка актрису бачили в сірому костюмі маскулінного крою, який вона поєднала з білими туфлями.

Єва Лонгорія
Єва Лонгорія

Вітторія Черетті

Коли вона не дефілює по подіумах, то поспішає як гостя в перші ряди модних шоу. Подивіться, як можна цікаво носити спідничний костюм за версією Вітторії Черетті. Застібаємо смугастий блейзер, додаємо атласну максіспідницю в тих самих тонах і беремо маленьку сумку. Модна варіація, яка до того ж зберігає елегантність.

Вітторія Черетті
Вітторія Черетті

Кендалл Дженнер

Костюм — незамінна річ у гардеробі бізнес-вумен, але він доречно і стильно виглядає не тільки на ділових зустрічах, а й на романтичних побаченнях чи повсякденних справах у місті. Прикладом є вихід Кендалл Дженнер, яка віддала перевагу класичному шику, вибравши вінтажний спідничний костюм з колекції Givenchy Haute Couture осінь-зима 2007/2008.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Блейк Лайвлі

Покидаючи ділову зустріч у Нью-Йорку, Блейк Лайвлі вибрала яскраво-помаранчеве вбрання, яке запросто можна було б побачити на Саманті Джонс у фільмі "Секс і місто". Акторка зробила ставку на літній однотонний костюм, який складався з жакету великого розміру та штанів кльош у дусі 1970-х років. Вона додала помаранчевий топ і пояс в таких самих відтінках, створюючи яскравий монохромний вихід. А хто сказав, що діловий одяг — це тільки про нейтральні кольори? Блейк отримує від нас модні бали за сміливість.

Блейк Лайвлі
Блейк Лайвлі

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.