КУПИТИ КВИТКИ

5 streetstyle-трендів з Тижня моди в Мілані

Тиждень моди в Мілані офіційно завершився, і настав час підбивати підсумки. Місцева streetstyle-хроніка дає чітке уявлення про те, що носитимуть у всьому світі вже найближчим часом. Vogue.ua уважніше розглянув найстильніші виходи модниць і зібрав 5 тенденцій, які варто взяти на озброєння вже зараз.

Corporate girl

Реклама.

Естетика "офісної сирени" набирає обертів. Уперше ця тенденція була реалізована італійськими брендами Miu Miu та Gucci. Цього разу вишукані плісировані спідниці поєднувалися з чоловічими краватками та балетками. Сірі костюми стали запальнішими за допомогою блуз з глибоким вирізом і окулярів для читання. Кожен образ доводив, що корпоративна уніформа може бути вишуканою, якщо черпати натхнення зі стилю міланців.

Усі відтінки бордового

Мерло, бордо і навіть баклажанний відтінок гучно заявили про себе минулої весни, коли бренди показали свої осінньо-зимові колекції, зокрема Gucci, Versace і Bottega Veneta. Відтоді вся бордова палітра перейшла з подіумів на вулиці, і, здавалося, саме цей колір був скрізь: від структурованих сумок до розкішних блуз та лакованих шкіряних слінгбеків.

Масивні прикраси

Італійські бренди відомі своїм сміливим і часто передовим підходом до дизайну. Тому не дивно, що цього сезону ми побачили такий підхід і до аксесуарів. Цілком орієнтуючись на територію максималізму, образи модниць були доповнені масивними прикрасами: великі срібні та золоті намиста носили разом, браслети різного стилю складалися в ансамблі, і навіть волосся прикрашали резинками з металізованим покриттям.

Чоботи вище колін

Посилаючись на вуличний стиль Тижня моди в Мілані, можна сміливо сказати, що чоботи вище коліна стануть одним із головних трендів осіннього взуття. Хоча такий фасон може бути складно стилізувати, модниці роблять це з легкістю. Streetstyle-зірки поєднують їх зі светрами, спідницями-олівцями та сукнями на запах.

Сумки з шармами та брелоками

Ще один вартий уваги тренд вуличного стилю з Тижня моди в Мілані може здатися невеликим, але останнім часом він викликав значний резонанс у світі моди. Брелоки та шарми для сумок повернулися з новою силою. Незважаючи на те, що цей мікроаксесуар існує вже деякий час, його відродження можна простежити, коли Miu Miu представили свою сумку Beau, прикрашену брелоками, під час показу сезону весна-літо 2024. Ці прикраси носили всі модниці, нагадуючи про важливість особистого стилю.

Фото: Launchmetrics Spotlight

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.