До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 streetstyle-трендів Тижня моди у Нью-Йорку

Тиждень моди у Нью-Йорку сезону осінь-зима 2024/25 запам'ятається яскравим шоу Thom Browne, фірмовою лаконічністю українського бренду BEVZA та стриманим шиком Khaite, а також першими ластівками streetstyle-трендів. Роздивляємося, що цього разу обирали гості модних показів і що з цього можна буде додати в свій весняний гардероб.

Реклама

Головна інвестиція

Складно посперечатися з тим, що якісне пальто — це основа гардеробу міжсезоння. На його основі можна побудувати безліч образів та сміливо носити протягом кількох років. Гості нью-йоркських показів також підтримують цю ідею, вибираючи моделі без зайвих деталей, із підкресленою лінією плеча та з якісної фактурної вовни. Вибір кольору за вами.

Як Керрі Бредшоу

Якщо фанатів "Сексу і міста" попросити назвати одну річ, яка асоціюється у них із образом мешканки Мангеттена Керрі Бредшоу, то багато хто точно назве бриджі. Ця вкорочена модель штанів несподівано повернулася на модну арену 2024-го. Сучасні модниці найчастіше використовують їх як частину костюмів-двійок, поєднуючи водночас з трендом office siren.

В пошуках сонця

Якщо модниці у Копенгагені додавали до своїх образів аксесуари червоного кольору, то в Нью-Йорку частіше можна було помітити яскраві спалахи жовтого. Це й не дивно, адже наприкінці зими нам так хочеться більше сонця.

Дика природа

Принтів на вулицях Великого яблука було не дуже багато. Найпопулярніші з них — тваринні, натхнені природою довкола. Можна вибрати елегантний леопард з характером або більш рідкісний коров'ячий принт.

Моноісторія

Разом зі зростанням популярності офісного шику багато хто згадав про сірий колір і все його різноманіття. На вулицях Нью-Йорка багато дівчат вибрали саме цю гаму відтінків, гра з якими дозволяє створювати складні та цікаві образи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.