До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ключових streetstyle-трендів на Тижні моди в Копенгагені

У Копенгагені завершився Тиждень моди, що став для всіх чудовим нагадуванням, як сильно ми скучили за реальними показами й свіжою стритстайл-хронікою. Місцеві модниці цього сезону постаралися на славу, демонструючи щодня яскраві й ненудні образи, а ми виокремили з них кілька ключових трендів, які допоможуть зробити прийдешню осінь ошатнішою.

Акцент на плечі

Данські модниці знають як привернути до себе увагу небанально — цього модного сезону багато хто з них робить ставку на речі з виразно підкресленою лінією плечей. Водночас скандинавські дівчата не шукають легких шляхів, вибираючи універсальні маскулінні жакети та експериментуючи з невагомими блузами або сукнями в стилі 1980-х.

Реклама
Барвисті піджаки

Кількість сонячних днів у скандинавських країнах, звісно, геть не така як треба, але місцеві дівчата не впадають у відчай і поліпшують собі настрій максимально яскравими відтінками в гардеробі. Цього разу вони неабияк вподобали піджаки таких насичених відтінків, як помаранчевий, фуксія або зелений.

Зелений

Зелений колір — справжній гіт цього літа. В Instagram-просторі він заполонив всі fashion-акаунти, а гості Тижня моди в Копенгагені також не залишилися до нього байдужими. У тому чи іншому вигляді його можна було побачити всюди — від невеликих зелених аксесуарів до цілісних образів, у яких майстерно обігрувалося кілька його відтінків.

Маленькі сумки

Складно вигадати ефектніший і зручніший аксесуар, ніж маленька сумка. Ця важлива деталь гардероба останні кілька років переживає справжній бум, а одним з перших її адептів став французький дизайнер Симон Порт Жакмюс. Нині зменшені версії улюблених сумок можна знайти й у Prada, і в Chanel, і в Bottega Veneta.

М’який трикотаж

Погода в Данії непередбачувана — за пів години вона може кардинально змінитися, а хмари готові за секунду затягнути небо в будь-яку мить. Уже в серпні на вулицях Копенгагена легко зустріти дівчат у теплих трикотажних комплектах, які зовсім скоро будуть доречні й у наших широтах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.