До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кросівки + сірі штани — модна формула цього сезону

Поєднання кросівок і сірих штанів — секретна формула, модна й витончена одночасно. Фактично кросівки стали справжнім паспарту, здатним врятувати будь-яке вбрання, незалежно від пори року. Від класичних білих пар у стилі нормкор, які легко поєднувати з усім, до масивних або баскетбольних моделей, які оживлять навіть сірі вбрання. Streetstyle-зірки підтверджують, що модні кросівки сезону осінь-зима 2023/2024 — це ключ до наповнення однієї з найскромніших речей усіх часів, сірих штанів, авангардністю. Вільні, вузькі або зі збірками, вони можуть набути зовсім нового вигляду, якщо носити їх з Converse, AdidasSamba або з масивними кросівками. Ми зібрали для вас 5 прикладів, як носити сірі штани та кросівки в новому сезоні.

Сірі штани з високою талією та кросівки New Balance

Якщо ви молодші за покоління зумерів, то можете подумати, що сірі штани для вас занадто серйозні. Насправді вони ідеальні, щоб носити їх з татовим кросівками, як-от культові NewBalance 530 або 574, які додадуть "легкості" будь-якому вбранню.

Реклама

Вільні штани і кросівки AdidasSamba або Gazelle

Кросівки з ретроестетикою, як-от AdidasSamba або Gazelle, чудово комбінуються із сірими штанами, особливо широкими та зі складками. Доповніть образ, відійшовши від класичного стилю, короткою шкіряною курткою до талії.

Штани в тонку смужку та масивні кросівки

Класика чоловічого ділового гардероба і один із головних трендів сезону — штани в смужку — поєднуються з масивними кросівками, що згладжують їхню офіційну строгість. Стильною деталлю стане сріблястий відтінок верху взуття, який зробить образ яскравішим у тій самій палітрі.

Сірі шкіряні штани і кросівки

Сірі шкіряні штани не менш універсальні за чорні, особливо в останній місяць року. Вони елегантно поєднуються з кросівками, такими як ця модель Dior, сорочками на ґудзиках і вовняними пальтами.

Сірі джинси і кеди Converse

Одним із найуспішніших комбо вуличного стилю є поєднання сірих джинсів з кросівками Converse. Ця модна формула є обовʼязковою у гардеробі будь-якого віку та сезону. Два наріжні камені сучасного та позачасового вигляду, прості у носінні, які можна доповнити мотоциклетною курткою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.