До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В Одесі відкрився новий простір Apartment 13

5 червня в Одесі відкрився новий простір Apartment 13 — у самому серці міста, за адресою Грецька, 17. Який він на вигляд і хто прийшов привітати засновницю Діану Ставніцер з відкриттям — розповідаємо в матеріалі.

Apartment 13Apartment 13 в Одесі

Перший в Україні простір Apartment 13 відкрився в Києві у 2018 році й дуже швидко перетворився на одне з головних fashion-місць міста. Засновниця простору Діана Ставніцер створила інтер’єр, у якому старовинний комод з Порту сусідить з вазами й стільцями з Кейптауна. "Він подібний до квартири улюбленої подруги, де можна знайти все — від ідеального блейзера до екстравагантних прикрас, хаотично розкиданих у шухлядках старовинного комода", — писала шеф-редакторка vogue.ua Віолетта Федорова.

Реклама
Діана Ставніцер

Тепер таке ж місце, сповнене естетики й краси, відкрилося в Одесі. Мультибрендовий простір Apartment 13 розмістився ну вулиці Грецькій, 17 — у самому центрі міста, за два кроки від Одеської опери.

Apartment 13Apartment 13 в Одесі

Не закохатися в Apt. 13 неможливо: гостей з усмішкою зустрічають компетентні стилісти, тут можна погортати книги з історії моди й роздивитися світлини, випити ігристого або кави (у вишуканому посуді, який привезла особисто Діана з різних куточків світу), послухати класну музику і, звісно ж, вибрати одяг з характером.

Apartment 13
Apartment 13 в Одесі

Тут є корейський бренд Recto, що ідеально гармонізує структурні деталі й класичні силуети; мінімалістичні речі японського бренду Rito, розкішне взуття з колаборації Gia Couture X Rosie Huntington-Whiteley, костюми й каптани турецького бренду Nackiyé.

Apartment 13 в Одесі

За роки існування Apartment 13 стало очевидно, що в просторі розуміються на оригінальних аксесуарах. Багато які з них — справжні вінтажні скарби, які шукають спеціально для Apt. 13 у різних країнах. Також тут можна знайти масивні сережки бейрутського бренду JLC, серед прихильниць яких Ріанна, Леді Ґаґа і К’яра Ферраньї; сміливі авангардні каблучки норвезького бренду Bjorg з турмалінами й рубінами, ну а тим, хто любить лаконічні прикраси, сподобаються тонкі браслети MING YU WANG, натхнені сучасною архітектурою. У мультибрендовому просторі представлені й прикраси, створені в Україні: наприклад, знамениті колоски Bevza. Також в Одесу привезли демократичний паризький бренд окулярів Izi Pizi, відомий яскравими різнобарвними оправами.

Apartment 13 в Одесі

"Одеса завжди жила за своїми правилами, у неї свій темп і стиль життя. Тому ми з особливою ретельністю й трепетом добираємо бренди, старанно збираємо колекції, які з’являться в нашому новому Apartment 13. Це не Київ — тут точно буде по-іншому", — розповідає Діана.

Apartment 13 в Одесі

У тому, що асортимент для Apartment 13 вибирають особливо ретельно, продумуючи кожну деталь, — немає сумнівів. Як і в тому, що в Apt. 13 щось для себе знайде кожен. Цю думку підтверджують друзі простору — сміливі, розумні, активні люди, ті, хто відвідують Apt. 13 в Києві, і ті, хто прийшов привітати Діану Ставніцер з відкриттям в Одесі.

<b>Apartment 13 гости</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.