До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: ідеальні чорні сукні

У святковий сезон 2021 року не знайти кращого вбрання, ніж ідеальна чорна сукня. Чи то довгі бальні силуети, чи то лаконічні трикотажні моделі, чи то вишукані оксамитові міді або прикрашені лелітками й пір’ям міні — для новорічної вечірки пасуватиме будь-який варіант.

The Row осень-зима 2021/2022The Row осінь-зима 2021/2022
Lanvin осень-зима 2021/2022Lanvin осінь-зима 2021/2022
Victoria Beckham осень-зима 2021/2022Victoria Beckham осінь-зима 2021/2022

Минулими роками модниці віддавали перевагу блискучим срібним міні напередодні Нового року або яскраво-червоним елегантним сукням, які вдягали в ніч перед Різдвом. Але 2021 року чорні сукні стають найкращим варіантом для свята. Ми прожили понад рок без галасливих вечірок з гучною музикою і танцями з незнайомцями. Нині світ перебуває на стадії відродження. І мода зокрема. Чорна сукня, яку колись вважали скромним убранням, тепер стала ідеальною основою для святкових заходів. Якщо виберете гарну чорну сукню, все, що вам знадобиться, — зробити макіяж, зачіску і підібрати яскраві аксесуари. Образ вийде лаконічним, елегантним і стильним у своїй простоті.

Реклама

Нижче ми зібрали ідеальні чорні сукні, що, безумовно, зроблять ваше свято набагато кращим.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.