До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніший термоодяг сезону осінь-зима 2021/2022

Якщо є щось, без чого точно не обійтися взимку, — так це термоодяг. Будь-хто, кому доводилося жити в кліматі з холодними зимами, знає, що треба добре утеплюватися. У той час як у Лондоні чи Парижі ви могли б вийти на вулицю в колготках, спідниці й тонкому джемпері, українські зими потребують дещо продуманого й багатошарового підходу.

Две женщины позируют на горе в Альпах, 1967Дві жінки позують на горі в Альпах, 1967

З настанням холодів, багатошаровість стає не так модним підходом, як інструментом для виживання. Якщо шукаєте способу провести наступні кілька місяців у теплі й комфорті, то вам варто придбати комплект термобілизни або базові предмети термоодягу.

Реклама
Группа женщин, отдыхающих в Гштааде, 1963 Група жінок, що відпочивають у Гштааді, 1963

Якщо колись термоодяг вважали безглуздим, то нині він переживає справжній модний Ренесанс. Від топа на змійці Goldbergh до розкішних футболок Fendi — ми зібрали найкращі предмети одягу, які не тільки зігріють вас цієї зими, а й дадуть змогу зберегти почуття гідності та мати стильний вигляд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.