До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Love is: подарунки зі змістом від One Group

Promotion

Напередодні Дня всіх закоханих One Group підібрав варіанти найніжніших, модних та актуальних подарунків для цієї події.

Реклама
Для неї

<b>ван групп жен</b>

Модна аксіома, що не потребує доказів, свідчить – аксесуарів забагато не буває. Саме тому One Group зробив акцент на найстильніших, які, безсумнівно, оцінять гідно. Наприклад, комплект вечірніх сережок з браслетом. Все, що виблискує – не може залишити її байдужою. Сумка від DSQUARED2, виконана з натуральної шкіри та замші, що є зразком функціональності і створена підкорювати серця. Парасолі від MOSCHINO – оригінальний подарунок, який вразить неймовірним розсипом малюнків. Будь це ведмедик-пірат або ніжний орнамент квітів – це стане ключовим аксесуаром нового сезону. Сукня Philipp Plein вписується в тематику свята завдяки яскравим принтам дизайнера з червоними серцями та трояндами.

Для нього

<b>ван груп муж</b>

Незалежно від того, який стиль одягу переважає в гардеробі чоловіка, One Group потурбувався про найбільш затребувані варіанти. Ремінь від Philipp Plein став культовим для бренду, а рюкзак підтверджує, що місткість – це привілей. Класика від бренду DSQUARED2 – запонки, виконані в лаконічному стилі. Яскравим подарунком стане портмоне Dirk Bikkembergs насичено-синього кольору – для тих, хто не боїться експериментів.

Вибрати і придбати подарунки за адресою:

Бутік One Group, вул. Антоновича, 34

ТРЦ Атмосфера, бутік One Group, Столичне шосе, 103

Купити онлайн тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.