До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що купити в Sanahunt Luxury Department Store зі знижками

Знижки в Sanahunt Luxury Department Store вже досягли 60%, а це значить, що потрібно встигнути зробити довгоочікувані покупки, адже верхній одяг, сукні, джинси і взуття найкрутіших брендів в потрібних розмірах розлітаються дуже швидко. Vogue.ua склав свій гід по найочікуванішому розпродажу в країні.​

Верхній одяг

Пушистая шуба Mate Official, металлизированная дубленка Fendi или стеганное пальто Balmain – разнообразие верхней одежды в Sanahunt Luxury Department Store настолько велико, что пускай зима пока не заканчивается.

Реклама

<b>Sanahunt2018-верхняяодежда</b>

Класика

Костюми Balenciaga авторства Демни Гвасалії, штани з ідеальною посадкою Emilio Pucci і сорочки на манер чоловічих – класика, з якою легко подружити в одному образі будь-який гостромодний тренд, ще ніколи не була такою бажаною.

<b>Sanahunt2018-классика</b>

Сукні

Зухвалість Balmain і повсякденний шик Stella McCartney, романтика Temperley London і елегантність Victoria Beckham – в Sanahunt Luxury Department Store знайдуться сукні під будь-який наш настрій.

<b>Sanahunt2018-платья</b>

Трикотаж

Знак рівності між модно і затишно можливий – дизайнерський трикотаж з легкістю вирішує це рівняння. Наприклад, у Fendi вовняний гольф прикрашений грайливими хутряними помпонами, светр The Row вабить своєю чистотою ліній і лаконічністю, а подовжений джемпер Maison Margiela і зовсім не захочеться знімати до весни.

<b>Sanahunt2018-трикотаж</b>

Юбки

Спідниця – один з улюблених предметів гардеробу зірок вуличної моди, який можна обіграти абсолютно несподіваним чином. Носити разом з об'ємними худі замість класичних сорочок, надягати на штани або навіть поверх летучих суконь.

<b>Sanahunt2018-юбки</b>

Денім

Важливість деніму сьогодні немає сенсу обговорювати, а знайти нові круті джинси або цікавий жакет зі знижками – дійсно важливо. У денім-барі Sananhunt є і Alexander Wang, і Miu Miu, і Forte Couture.

<b>Sanahunt2018-деним</b>

Сумки

Справжня удача під час сезонних сейлів – знайти і купити сумку мрії. В одних це може бути модель поза часом і поза тенденціями, як в останніх колекціях The Row і Mulberry, а в інших – яскраві, як льодяники, клатчі Miu Miu і Emilio Pucci.

<b>Sanahunt2018-сумки</b>

Взуття

Зима – не привід носити нудне взуття. Можна обмежитися цікавим декором на більш повсякденних моделях, як у колекціях Fendi і Rochas, або вибрати ефектні ботильйони No.21, всипані лелітками.

<b>Sanahunt2018-женскаяобувь</b>

Чоловічий одяг та аксесуари

Зібрати ідеальний чоловічий гардероб в одному місці можна. В Sanahunt Luxury Department Store є все – від верхнього одягу й ідеальних сорочок до черевиків, яким і Джеймс Бонд позаздрив би.

<b>Sanahunt2018-мужики</b>

Усі бренди представлені в Sanahunt Luxury Department Store і на сайті www.sanahunt.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.