До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорна п’ятниця: що купити вигідно для дому та себе

Чорна п’ятниця — день, коли продавці відкривають сезон розпродажу, а покупці охоче витрачають гроші саме на те, чого дуже давно хотілося, однак за зниженими цінами. Ми пропонуємо не впадати в шопінг-істерію, а звернути увагу тільки на найвигідніші пропозиції, які слугуватимуть по-справжньому довго. До нашої добірки ввійшли найактуальніші акції, що допоможуть потішити себе.

Мода

Київський ЦУМ у цьому році влаштовує справжній Black Friday Sale, який почався ще 19 листопада, а триватиме до 28-го. Для відвідувачів універмаг підготував знижки до 30% на осінні колекції відомих міжнародних брендів, також на сайті tsum.ua принагідно з’явився спеціальний розділ, де можна придбати весь асортимент за такими самими знижкам онлайн. Крім сейлу поточного сезону, ЦУМ підготував знижки до 95% на колекції минулих сезонів на своєму ресурсі outlet.tsum.ua і приємні подарунки до кожної покупки на всіх поверхах універмагу. Які образи вибрати, можна подивитися в нашому матеріалі, створеному разом з українськими інфлюенсерами.

Реклама
Для дому

За останні півтора року ми вдома провели справді багато часу, а тому облаштовуємо оселю набагато ретельніше. Тож можна скористатися знижками з нагоди Чорної п’ятниці, які влаштовує мультібрендова крамниця TWLV. Тут представлені найкращі європейські бренди столового приладдя, посуду, порцеляни та інтер’єрного декору. Всі гедоністи точно оцінять пропозицію (знижки до 40%) на келихи Riedel, які вважаються найкращими у світі, а хто полюбляє приймати гостей удома — зможе зі знижками до 30% вибрати керамічний посуд Emily Henry.

Келихи RIEDEL
Керамічний посуд EMILY HENRY

Докладніше з усіма акційними пропозиціями можна ознайомитися на сайті twlv.com.ua.

Б’юті

Команда G.Bar пішла незвичним шляхом — 26 листопада вона влаштовує не Black Friday, а Pet Friday — 20% від оберту послуг у цей день буде перераховано в Гостомельський притулок для допомоги бездомним тваринам. Акція Джі активна в усьому світі, тож це прекрасна можливість потішити себе й допомогти тваринам.

Українські дизайнери

Ґрунтовно до Чорної п’ятниці цього року підготувався й багато хто з українських дизайнерів. Якщо ви давно збиралися придбати чуттєву білизну, тепер саме час — Zhilyova Lingerie всього упродовж двох днів, 26 і 27 листопада, пропонує знижки до 80%.

Український бренд KSENIASCHNAIDER вирішив перетворити Black Friday на Blue Friday. "Щорічно цей день ми в компанії використовуємо як привід відкрити збір коштів на підтримку екологічних ініціатив. Два роки поспіль ми збирали на висадження дерев, а цього року вирішили спрямувати наші зусилля на очищення океану", — розповідає дизайнерка Ксенія Шнайдер. З кожної покупки, зробленої на сайті kseniaschnaider.com у період розпродажу, 5% буде перераховано в організацію Marine Conservation Society.

KSENIASCHNAIDER

Український бренд Litkovskaya з нагоди чорної п’ятниці вирішив зробити подарунок усім своїм шанувальникам — знакова для марки сукня-корсет під назвою Poetic dress тільки з 26 по 28 листопада буде доступно зі знижкою 40%.

Litkovskaya

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.