До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бебі-бум: знаменитості, які стали батьками в 2017-му

Лакі Блю Сміт, Бенедикт Камбербетч, Зої Салдана, Джанет Джексон і Фаррелл Вільямс – це неповний список знаменитостей, у яких у цьому році народилися діти. Vogue.ua заглянув до Instagram-акаунтів щасливих батьків, які залюбки діляться фотографіями новонароджених.

Лакі Блю Сміт

Лакі Блю Смит та Стормі Брі вперше стали батьками. 18-річний манекенник і 26-річна модель 27 липня відсвяткували народження доньки. Лакі Блю першим опублікував її фото в Instagram й написав, що ніколи не відчував себе таким щасливим. "Я люблю тебе понад усе в цьому світі, маленька принцеса", – йдеться у підписі на його сторінці в соціальній мережі.

Реклама
@luckybsmith
Бейонсе

Співачка і її чоловік хіп-хоп музикант Джей-Зі в середині червня стали батьками вдруге. У пари народилися близнюки: Сер Картер і Румі. Про вибір їх імен співачка оголосила так само, як і про свою вагітність – через Інстаграм. Фотографія зібрала майже 10 мільйонів лайків.

@beyonce
Кріштіану Роналду

Капітан збірної Португалії та один з кращих футболістів світу поділився новиною про те, що став батьком близнюків. Йому їх народила сурогатна матір. "Я дуже щасливий, що тепер можу тримати дві нові любові в моєму житті", – підписав фото з немовлятами Роналду.

Кріштіану Роналду з сином Кріштіану й близнюками Євою та Матео / @cristiano
Роузі Гантінгтон-Вайтлі

У червні модель і її наречений Джейсон Стетхем повідомили про народження їхнього першого сина, Джека Оскара. Сама зірка опублікувала в Інстаграм милу фотографію, на якій вона тримає руку свого новонародженого малюка.

@rosiehw
Бенедикт Камбербетч

Британський актор, відомий завдяки головній ролі в серіалі "Шерлок", став батьком вдруге. Його дружина, Софі Хантер, порадувала народженням сина на початку березня. Хлопчика назвали Хел Оден. У пари вже є дворічний син Крістофер Карлтон, якого вони називають Кітом. Камбербетч з трепетом оберігає спокій сім'ї і фотографіями Хела Одена актор з фанатами не ділиться.

Бенедикт Камбербетч та Софі Хантер зі старшим сином Кітом
Єва Чен

Єва Чен, директор моди в Instagram, і її чоловік Том Банністер у лютому відсвяткували народження сина, якого назвали Тао. У пари також є старша донька на ім'я Рен.

@evachen212
Зої Салдана

Актриса Зої Салдана оголосила про народження її третьої дитини, сина на ім'я Дзен, у лютому. У Салдана і її чоловіка Марко Перего вже є дворічні близнюки: Су Арідіо та Бові Еціо.

@zoesaldana
Фаррелл Вільямс

Фаррелл Вільямс і його дружина Гелен Ласічан у січні стали батьками трійнят. У пари є старший син Рокет, якому в цьому році виповнилося вісім років. Ця пара, відома своєю потайливістю, не робила ніяких заяв про народження дітей, проте один з членів їхньої родини повідомив, що трійнята – двоє хлопчиків і дівчинка – народилися "щасливими і здоровими".

Джанет Джексон

Співачка Джанет Джексон, якій в минулому році виповнилося 50 років, в січні відсвяткувала народження своєї першої дитини – сина Ейсса.

@janejackson
Катя Осадча

В українському медійному просторі 2017-й також проходить під знаком бебі-бума. Телеведуча Катя Осадча стала вдруге мамою у лютому. Це її спільна дитина з телеведучим Юрієм Горбуновим.

@kosadcha
Діна Линник

Українська дизайнерка Дина Линник стала мамою 26 липня. У неї народилася донька Поліна. Фотографій новонародженої крихітки ще ніде нема, але спеціально для vogue.ua Линник надіслала фото з домашього архіву.

Ольга Фреймут

У цьому році втретє стала мамою і телеведуча Ольга Фреймут – 28 червня у неї народилася донька Євдокія. Також Фреймут виховує дворічного сина Валерія й 11-річну Злату.

@freimutolia

Читайте також:

Анджеліна Джолі розповіла про життя без Бреда Пітта

Містер безпосередність: 4 роки принцу Георгу

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.