До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зендая в сукні Louis Vuitton повторила іконічний образ Елізабет Герлі

У 1994 році Елізабет Герлі відвідала прем’єру фільму "Чотири весілля і один похорон" зі своїм тодішнім партнером і зіркою фільму Г’ю Ґрантом у чорній сукні від Versace, скріпленій стратегічно розташованими шпильками. Відомі на той час бренди не хотіли одягати Герлі, але Versace відповідали за стиль Ґранта і погодилися одягнути його "плюс-один" також. Незважаючи на те, що це був єдиний зразок, доступний у штаб-квартирі Versace, і його зібрали в останню хвилину, сукня за одну ніч зробила Герлі зіркою, і зараз це вбрання вважається одним із найвизначніших образів на червоній доріжці 1990-х.

Елізабет Герлі та Гʼю Грант, 1994 рік
Елізабет Герлі та Гʼю Грант, 1994 рік

Реклама

На показі колекції Louis Vuitton весна-літо 2024 під час Тижня моди в Парижі сучасна улюблениця червоних доріжок Зендая зʼявилася в обтислій максісукні з такою ж ризикованою енергією, як знаменита чорна сукня Герлі. Але в Зендаї це були не шпильки, а блискавки, які додавали сміливості її образу. Біла сукня, що повторювала вигини тіла, мала двосторонню застібку-блискавку від горловини до низу, а масивні золоті застібки розстібалися з обох кінців, створюючи глибоке декольте та ефектний розріз до стегон.

Зендая
Зендая

Цього року акторка стала амбасадоркою Louis Vuitton, зʼявившись у новій рекламній кампанії сумок Capucines, тому паризький Дім тепер відіграє значну роль у її образах на червоних доріжках. З огляду на те, що її графік трохи легший, ніж очікувалося, — релізи "Челленджери" і "Дюна: Частина друга" перенесено на весну 2024 року — ми ще не бачили, як це партнерство вплинуло на її стиль. Проте, зважаючи на цю білу сукню, усе буде більш, ніж добре.

Зендая
Зендая

Текст: Emma Spedding

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.