До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складається літній гардероб принцеси Кетрін

У кожного з нас є свої надійні речі, на які ми покладаємося з року в рік. Ми можемо доповнювати їх спонтанними покупками чи трендовими аксесуарами, але базою є саме вони. Такий підхід до формування сезонного гардероба використовує і Кетрін, принцеса Вельська, яка від літа до літа не зраджує улюблених речей та силуетів. Незалежно від світської події — Вімблдона, квіткового шоу чи Аскота, — Кетрін навчилася покладатися на перевірені речі. Знайомимося з ними ближче.

Еспадрільі на танкетці

Цього року модниці частіше вибирають мінімалістичне взуття на кшталт босоніжок танга чи експериментують з формою, але Кейт не грається в ці ігри і вже багато років поспіль віддає перевагу нюдовим еспадрільям на танкетці Castañer. Найчастіше вона поєднує їх із сукнями довжини міді, прикрашеними квітковими візерунками.

Реклама

Кетрін, принцеса Вельська
Кетрін, принцеса Вельська


Чайна сукня

Кейт вже давно знайшла свій ідеальний силует, який пасує їй і відповідає всім вимогам королівського протоколу — це чайна сукня, натхнена модою 1940-х років. В міру грайлива, але стримана, найчастіше прикрашена комірцем та ґудзиками, а сама герцогиня ще любить додавати до них тонкий пояс, підкреслюючи додатково талію.

Бретонка

У літні місяці Кейт віддає перевагу насиченим відтінкам і полюбляє квіткові принти, обираючи сукні Erdem чи Emilia Weakstead. Також вона є прихильницею класичних морських смужок, додаючи французького флеру у свій гардероб. Ці топи ідеально підходять для відпочинку і неофіційних подій на свіжому повітрі. Не забуваємо, що не просто так цей класичний мотив був основою літнього гардероба самої Коко Шанель, стиль якої виглядає актуально і сьогодні.

Помітні сережки

Звичайно, у герцогині Вельської є ціла скарбниця ювелірних реліквій, які вона обирає для офіційних заходів, але у звичайному житті Кейт Міддлтон легко носить доступну всім нам біжутерію чи знаходить молоді бренди на кшталт Sezane. Однією з найулюбленіших її прикрас є помітні сережки, які миттєво пожвавлюють образ.

Polka Dot

Класичний принт у горошок — це невід'ємна частина королівського гардероба Кейт, яка повертається до нього знову і знову. Найчастіше принцеса вибирає сукні лондонського бренду Alessandra Rich, в яких polka dot поєднується з ретросилуетами та чуттєвістю. Шанувальники Кетрін очікують, що цього року для відвідин Вімблдона вона вибиратиме саме цей грайливий візерунок, а де знайти його у нових колекціях — читайте за посиланням.

Текст: Laura Hawkins (vogue.co.uk)

Фото: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.