До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Як врятуватися від спеки: модний підхід сестер Олсен

Літо пора року, коли виникають певні труднощі з вибором одягу. Спекотна погода диктує свої правила, і знайти ідеальний баланс між стилем і комфортом не завжди просто. Однак натхнення можна знайти навіть у найнесподіваніших місцях та в неочевидних рішеннях.

Ешлі Олсен
Ешлі Олсен

Стиль сестер Олсен, засновниць бренду The Row, завжди був еталоном мінімалізму й елегантності. Попри те що бренд більше асоціюється із зимовим гардеробом, їхній підхід до одягу можна успішно застосувати й влітку. Секрет стилю Мері-Кейт та Ешлі полягає в простоті та комфорті. Оверсайз-силуети, натуральні тканини та лаконічні аксесуари — ось основні принципи, які вони постійно застосовують щодо власних вбрань.

Перевірте цей метод на собі й створіть літній образ, як в Ешлі Олсен. Велика й об'ємна сорочка з широкими штанами стануть ідеальною комбінацією для спекотного дня. Одяг не прилипатиме до тіла, як це часто буває з джинсовими шортами чи трикотажними речами. Легкий бавовняний матеріал забезпечить комфорт і свободу рухів. Вітер розвіюватиме сорочку й дозволятиме шкірі дихати й залишатися в прохолоді навіть за високих температур.

Тож, якщо шукаєте ідеальний літній образ для спекотних днів, зверніть увагу на стиль сестер-близнючок. Їхні підходи допоможуть вам мати бездоганний вигляд та почуватися впевнено й легко навіть у найспекотніші дні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.