До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вся королівська рать: аристократи, які беруть участь в тижнях моди

Модні бренди роблять ставку на нові імена. І це зовсім не дівчата і юнаки з родин акторів або спадкові моделі. Йдеться про представників королівських родин Європи. Так, наприклад, дует Dolce&Gabbana люблять випускати на подіум цілий загін найкрасивіших аристократок, а в Burberry воліють юного принца Данії. Vogue.ua вибрав гідних дітей з шляхетних родин, які вийдуть на подіум в межах тижнів моди.

Принц Данії Ніколай

Модний старт для принца Ніколая минув на показі Burberry на Тижні моди в Лондоні в лютому цього року. А вже через кілька місяців він відкривав показ Dior Homme весна-літо 2019. Очікувано, що з'явиться він на подіумі і в новому сезоні показів, адже недавно онук Королеви Данії Маргрете II підписав контракт з датським модельним агентством Scoop Models.

Реклама
Принц Данії Ніколай на показі Dior Homme весна-літо 2019
Леді Амелія Віндзор

38-у за рахунком претендентку на британський трон, Tatler якось назвав "найкрасивішим представником королівської британської сім'ї". Це було 2016 року, а 2017-го леді Амелія Віндзор вийшла на подіум Dolce&Gabbana.

Леді Амелія Віндзор на показі Dolce&Gabbana осінь-зима 2017
Марія-Олімпія, принцеса Греції і Данії

Принцеса Марія-Олімпія вперше вийшла на подіум в шоу Dolce&Gabbana Alta Moda 2017 року, а також брала участь в показі чоловічої колекції італійського бренду цього року. Минулого місяця вона відкрила шоу Saks Potts весна-літо 2019 на Тижні моди в Копенгагені.

Марія-Олімпія, принцеса Греції і Данії на показі Dolce & Gabbana весна-літо 2018
Савай Падманабх Сінгх

Його Королівська Високість Савай Падманабха Сінгх з Джайпуру має вражаюче резюме: він увійшов до списку Forbes 30 Under 30 Asia, а також є чемпіоном у грі в поло і супроводжував Аву Елізабет Філіп на Балу дебютанток в Парижі. Крім того, він студент Нью-Йоркського університету, і так, він ще і модель. Його Королівська Високість вже приймала участь в показі чоловічого одягу Dolce & Gabbana для сезону весна-літо 2019 в Мілані.

Савай Падманабх Сінгх на показі чоловічої колекції Dolce&Gabbana весна-літо 2019
Принцеса Кеша Омілана з Нігерії

У принцеси з Нігерії і зовсім є романтична історія, пов'язана з подіумом. Кеша Омілана зустріла свого чоловіка, принца Адекуне Адебайо Омілана, коли працювала в ролі професійної моделі. Тоді вона знімалася в рекламних кампаніях Pantene і гордо крокувала по подіуму.

Принцеса Кеша Омілана з Нігерії на показі Code Purple, 2012 рік

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.