До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Царська справа: аристократи в світі моди

Звичайно, участь 18-річного принца Данії Ніколая в останньому показі Burberry під час Тижня моди в Лондоні далеко не перший випадок, коли аристократ представляє модний бренд. Однак, серед моделей з блакитною кров'ю не так багато чоловіків. Онук Королеви Данії Маргрете II вже підписав контракт з датським модельним агентством Scoop Models.

Ніколай, принц Данський на показі Burberry весна-літо 2018

Син принца Хоакіма та графині Александри Фредериксборг посідає сьоме місце в черзі на трон та поки що батьки фінансують його навчання, не примушуючи Ніколая до певних занять: "Майбутнє Ніколая повністю належить йому". І, хоча, чоловікам-моделям платять не дуже багато, кого це цікавить за часів жорсткої монетизації паблісіті, тож у Ромео Бекхема вже з'явився серйозний конкурент.

Реклама
Ромео Бекхем

Головними ж рекордсменами за кількістюм аристократів гна подіумі можна сміливо назвати італійців Dolce&Gabbana. Крім леді Амелії Віндзор, яка є двоюрідною внучною королеви Єлизавети II, в шоу брали участь: принцеса Таліта фон Фюрстенберг, ерцгерцогиня Елеонор Австрійська та княгиня Мелюзіна Русполі. На останньому секретному показі бренду в рамках Тижня моди в Мілані однією з головних зірок стала племінниця леді Діани – леді Кітті Спенсер.

Принцеса Таліта фон Фюрстенберг
Княгиня Мелюзіна Русполі

Представниця князівської родини Монако Шарлотта Казірагі не тільки свого часу знялася для обкладинки Vogue Paris, але й була обличчям Будинку Gucci (як лінії аксесуарів, так і б'юті напрямку).

Шарлотта Казірагі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.