До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue шукає нове покоління моделей і влаштовує відкритий кастинг

Vogue оголошує про запуск Open Casting — міжнародного кастингу моделей для виявлення, заохочення та підтримки нового покоління жінок, які втілюють сучасні ідеали краси.

Photo: Sam Sussman
Photo: Sam Sussman

Реклама

З 19 квітня по 8 травня жінки віком від 18 років можуть взяти участь у відкритому кастингу на Open Casting Portal. На цій сторінці охочі зможуть прикріпити фотографії та коротке відео, а також заповнити анкету. Кандидатки можуть жити у будь-якому куточку світу, їм не потрібно мати контракт з агентством. Участь у кастингу безплатна.

Фіналістки будуть обрані в червні комітетом редакторів Vogue, стилістів і кастинг-директорів, а також професіоналами галузі, зокрема Євою Чен, директоркою з модного партнерства в Instagram, моделлю Паломою Ельсессер, а також П'єрджорджо дель Моро та Семюелем Еллісо Шейнманою, кастинг-директорами та співзасновниками впливового агентства DM Casting.

Обрана група моделей стане так званим Vogue Open Casting Class 2023 та візьме участь у фотосесії, яка буде опублікована в осінньому номері міжнародного випуску Vogue. Також моделі будуть забезпечені підтримкою видання та інсайдерів індустрії. Ця ініціатива стала результатом успіху відкритого кастингу Vogue China. Переможець конкурсу відтоді бере участь у подіумних шоу Prada, Simone Rocha та Burberry, серед інших.

"Деякі з улюблених моделей Vogue були виявлені найдивовижнішими способами: Кейт Мосс — в аеропорту імені Джона Кеннеді, Наомі Кемпбелл — у вітринах у Ковент-Гардені, — сказала Анна Вінтур. — Open Casting — це ініціатива, яка сприятиме розвитку нового покоління талантів Vogue, приділяючи особливу увагу потребі у створенні більш різноманітного та інклюзивного модного середовища. Ми не можемо дочекатися зустрічі з ними".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.