До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем показує найкращу сукню для вечірок

Сезон новорічних вечірок наближається і, схоже, Вікторія Бекхем до нього готова краще, ніж будь-коли. Вивчаючи свої власні колекції в пошуках витворів, гідних танцмайданчика, Вікторія приміряла сукню, що створює святковий настрій. Дизайнерка поділилася знімком зі своїми підписниками в Instagram і сказала, що вибрала "найкращу сукню для вечірок". Нею стала довга трикотажна темно-зелена сукня з металічним малюнком з її нової колекції Resort 2022, яку, за словами Бекхем, "так зручно носити". Позуючи в стінах свого офісу, дизайнерка також додала кілька слів про ідеальну сукню для вечірок: "Мені подобається увага до деталей — у рукавах на змійці, вирізах і вставках".

Колишня Spice Girl регулярно тестує власні дизайни на собі, а також пробує товари зі своєї б’юті-лінійки. Тиждень тому вона поділилася світлиною в затишній трикотажній сукні Victoria Beckham, а минулого місяця з’явилася в шовковій сукні-комбінації зеленого кольору, що відсилає до образу Кіри Найтлі у фільмі "Спокута". У Вікторії також є шанувальниці в особі дівчат її синів: наречена Брукліна Нікола Пельтц залюбки носить одяг Victoria Beckham, а подруга Ромео Міа Реган часто публікує уроки макіяжу з використанням продуктів Victoria Beckham Beauty.

Реклама
Victoria Beckham Resort 2022

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.