До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Натхнення на щодень: як Грейс Келлі вдягалася вдома

Карантин змушує багатьох ностальгувати, але робімо це із сенсом. Відвернути увагу на щось прекрасне допоможуть домашні світлини голлівудських та європейських зірок середини ХХ століття, які заразом надихнуть нарешті зняти піжаму й проводити дні вдома із шиком. Ми вже подивилися, як одягалися Мерілін Монро, Коко Шанель і Жаклін Кеннеді. Наша нова героїня — Грейс Келлі, принцеса Монако.

Домашні світлини Грейс Келлі, зроблені вже після її переїзду в Монако, показують, що американка віддавала перевагу сукням прямого крою в парі з тонкими кардиганами на дрібних ґудзиках, а в холодну пору року носила об’ємні в’язані светри. В її фільмографії також є чимало прикладів, які допоможуть підібрати одяг для роботи й дозвілля вдома. Чому б вже сьогодні не вдягнутися на вечерю в сукню довжини міді або тонку шовкову блузу, адже ми самі створюємо навколишні умови, і такі маленькі кроки роблять нас щасливішими щодня.

Реклама

<b>Grace_Kelly_AtHOME</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.