До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вагітна Сієнна Міллер на обкладинці зимового числа Vogue

Вийшло зимове число американського Vogue, а на обкладинці — Сієнна Міллер у сяйві другої вагітності. Зняла акторку для видання Енні Лейбовіц.

VOGUE US WINTER 2023, PHOTOGRAPHY BY ANNIE LEIBOVITZ
VOGUE US WINTER 2023, PHOTOGRAPHY BY ANNIE LEIBOVITZ

Реклама

Сієнна Міллер готова стати мамою двох дітей. 41-річна вагітна актриса поспілкувалася з Vogue для нового зимового числа й розповіла про свою другу вагітність. У супровідному подкасті до головного інтерв’ю Міллер випадково розповіла, що чекає на дівчинку. У актриси вже є одна донька Марлоу, їй 11 років. Вона народилась у стосунках з актором Томом Старріджем.

На обкладинці журналу зірка демонструє свій оголений живіт, одягнена в темно-синій в’язаний светр з відрізами прямо перед животом і чорне бікіні.

Батьком майбутньої дитини є бойфренд акторки Олі Грін, з яким вона зустрічається з лютого 2022 року.

У 2022 році Міллер розповіла в одному з інтерв'ю про своє рішення заморозити свої яйцеклітини: "Біологія неймовірно жорстока до жінок. Я підійшла до 40 років і вирішила зробити цей крок, оскільки дуже хотіла народити ще одну дитину".

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.