До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вчимося колор-блокінгу в королеви Єлизавети II

Королева Єлизавета II вже давно відома своєю любов’ю до яскравих відтінків, які вона не просто носить сольно, а й майстерно поєднує між собою. Її приклад — чудове джерело натхнення для тих, хто тільки мріє навчитися працювати з насиченою палітрою барв. Напередодні офіційного дня народження Її Величності, яке відбудеться 12 червня, vogue розповідає про найпам’ятніші виходи королеви за останні роки.

Модные образы королевы Елизаветы IIЄлизавета II
Червоне і чорне

У грудні 2020 року королева Єлизавета II зустрілася з волонтерами та працівниками "Армії порятунку", щоб подякувати їм за самовіддану працю в боротьбі з пандемією коронавірусу. Вона тоді вбралася в яскраво-червоне пальто й класичні аксесуари чорного кольору.

Реклама
Модные образы королевы Елизаветы II
У сонячному промінні

На вечірці в Букінгемському палаці у 2017-му Єлизавета II продемонструвала, що жовтий, білий і блакитний чудово доповнюють один одного, а також вдало гармоніюють із зеленим тлом королівського саду.

Модные образы королевы Елизаветы II
Сміливий вибір

На весіллі принца Гаррі й Меган Маркл у травні 2018 королева Великої Британії вкотре продемонструвала тонке відчуття кольору — її пальто жовто-зеленого відтінку мало несподівано виграшний вигляд разом з декором її капелюшка глибокого фіолетового кольору.

Модные образы королевы Елизаветы II
Жовтогарячий — новий чорний

У 2019 році Її Величність продемонструвала, що абсолютно не боїться привертати до себе увагу. Стримані аксесуари чорного кольору вона розбавила пальтом насиченого жовтогарячого кольору. Вийшло несподівано й ефектно.

Модные образы королевы Елизаветы II
Ближче до природи

Королева Єлизавета II нерідко вибирає зелений колір. У її гардеробі безліч образів у найрізноманітніших відтінках цієї приємної для ока гами — один з найпам’ятніших ансамблів вона продемонструвала ще 1973 року, поєднавши його з білими аксесуарами.

Модные образы королевы Елизаветы II
Рожева вата

Навіть королева Великої Британії не може встояти перед ніжним рожевим відтінком. У 2019-му перед гостями однієї з традиційних вечірок у саду вона з’явилася в пальті кольору baby-pink, білих рукавичках і з чорною вечірньою сумочкою.

Модные образы королевы Елизаветы II
Хмара бузку

Бузковий — ще один з ключових відтінків цього літа — також наявний у гардеробі Єлизавети II. У 2012 році під час Diamond Jubilee tour вона вибрала його пастельну версію, поєднавши з не менш романтичними флористичними мотивами.

Модные образы королевы Елизаветы II
Барви неба

На святкуванні сторіччя Королівських ВПС Великої Британії у 2018 році королева поєднала два контрастні відтінки кобальтово-синього металіку, що викликає асоціації з нескінченним небом.

Модные образы королевы Елизаветы II

Текст: Angel Nemov

Фото: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.