До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У нас є тільки одне життя: інтерв'ю з моделлю Торою Файлс

Модель Тора Файлс народилася у Швеції і з дитинства звикла подорожувати, досліджуючи красу нашої планети з різних боків та в найдрібніших деталях. Ця навичка сягати в суть потім знадобилася їй і в побудові кар'єри моделі. Амбіційній дівчині було недостатньо контрактів з Armani та Luisa via Roma, вона також встигла здобути вищу освіту у сфері дизайну одягу та навіть у галузі створення принтів, щоб зробити її улюблену модну індустрію екологічнішою та привітною для нашої планети. Ми поговорили з нею детальніше про натхнення, місця сили та її новий проєкт.

Тора Файлс
Тора Файлс

Реклама

Про рік, що минув

2022 рік був дійсно захопливим – я порахувала, що за останні 12 місяців у мене було близько 80 перельотів, але головною подією стале рішення оселитися в Лондоні. Починати нове життя завжди складно – пошук житла, модельного агентства та навіть друзів, адже досі в мене було небагато знайомих у місті. Лондон виявився складнішим, ніж я думала, але ці виклики тільки повернулися мені на користь. Я виросла як особистість, стала набагато сильнішою і отримала кілька важливих життєвих уроків. Лондон неймовірно захопливий, і я не можу вже дочекатися, щоб розвиватися і рости далі в цьому дивовижному місті. Мій план на майбутнє — продовжити кар’єру моделі разом зі створенням власного бренду. Це буде величезний обсяг роботи, і я хочу зосередитися переважно на цьому. Доведеться тепер уникати спокуси і трошки зробити паузу в подорожах.

Сукня Zuhair Murad, взуття Giuseppe Zanotti, прикраси Aneis Jewelry
Сукня Zuhair Murad, взуття Giuseppe Zanotti, прикраси Aneis Jewelry

Про пошук балансу

Баланс – це все, без нього не вийде нічого. Ціную здорове харчування, йогу та медитацію. Щоб трохи відпочити від постійного лондонського гаміру, я їду до тихих місць серед зелені та природи. Обожнюю їздити додому, щоб провести час з моєю мамою та її собаками. Це найкраще місце, щоб зарядитися та відновити свій рівень енергії.

Тотал-лук Moschino, взуття Valentino
Тотал-лук Moschino, взуття Valentino

Про захоплення

Я люблю подорожувати і дуже вдячна модельній роботі за цю можливість. Я завжди перебуваю в пошуку пригод – обожнюю підводне плавання та катання на сноуборді. Мені подобається знайомитися з новими людьми і різними культурами, вивчати думки та ідеї інших людей, щоб робити висновки, дізнаватися їхній досвід та будувати своє. Це допомагає знайти власний шлях. Також мені подобається електронна музика, особливо техно. Утім, після поїздки на галасливий музичний фестиваль я із задоволенням повернуся додому та й надалі вивчатиму нейронауку та духовні практики. Для мене це і є той самий баланс, який допомагає вистояти в цьому потоці новин.

Жакет та спідниця Alexander McQueen
Жакет та спідниця Alexander McQueen

Про секрети краси

У питаннях краси я також вірю в баланс. Розважатися і відчувати внутрішнє щастя – це ключ до зовнішньої краси. Я медитую, практикую йогу, п’ю багато води та стежу за здоров’ям свого кишківника, також намагаюся звести рівень стресу до мінімуму.

Сукня Georges Hobeika, взуття SUEI
Сукня Georges Hobeika, взуття SUEI

Шкіра – найбільший орган людини. Я зіткнулася з багатьма проблемами через синдром полікістозних яєчників, який спричиняє гормональний дисбаланс. Саме тому я використовую лише засоби з високоякісними інгредієнтами, які мені підбирає дерматолог. У моїй ситуації шкіра може спалахнути будь-якої миті, тому потрібно бути уважною та акуратною. Серед моїх улюблених процедур також кріотерапія та інфрачервоні сауни.

Пальто з лелітками та взуття Valentino, прикраси Aneis Jewelry
Пальто з лелітками та взуття Valentino, прикраси Aneis Jewelry

Важливо сказати, що дуже важливі для мене перші кілька хвилин після пробудження. Я проводжу цей час, вимовляючи вголос, за що вдячна життю, запалюю кілька свічок і вмикаю музику, щоб створити розслаблену атмосферу. Завжди п'ю воду з лимоном та імбиром, потім виконую доглядові процедури за шкірою та медитую. Це ідеальний рецепт для яскравого початку мого ранку.

Сукня та рукавички Gucci, взуття SUEI
Сукня та рукавички Gucci, взуття SUEI

Про жіночу сексуальність

Жіноча сексуальність – це свобода бути собою. Це саме те, що я прагну відобразити у своєму власному бренді. Не має значення ваші пропорції, зріст або обсяг стегон – тільки внутрішня впевненість. Вона змушує чоловіків обертатися слідом.

Сукня Zuhair Murad, взуття SUEI, прикраси Aneis Jewelry
Сукня Zuhair Murad, взуття SUEI, прикраси Aneis Jewelry

Про улюблені модні декади

80-ті та 90-ті безмежно мене надихають, як візуально, так і емоційно. Я обожнюю силуети та сміливі вирізи тих часів. Мені подобається створювати образи з відкритою спиною, демонструвати шкіру, провокувати, але дуже акуратно. Мене надихають культові супермоделі цього періоду – Сінді, Клаудія, Наомі, Крісті.

Сукня Iris Van Herpen, взуття SUEI, прикраси Aneis Jewelry
Сукня Iris Van Herpen, взуття SUEI, прикраси Aneis Jewelry

Глибоко в душі я захоплююся контрастом цього яскравого періоду із нинішнім світом моди. Мені не подобається, куди нас завела сучасна мода. Через постійний інформаційний шум, феномен інфлюенсерів і захопленість швидкою модою ми втратили зв’язок із автентичністю. Усі виглядають однаково, усі носять товари низької якості, а кількість превалює над якістю. Я хочу змінити це.

Жакет та спідниця Alexander McQueen, прикраса на голову Georges Hobeika
Жакет та спідниця Alexander McQueen, прикраса на голову Georges Hobeika

Про власний бренд

Мій бренд сфокусований на тому, щоб допомогти жінкам почуватися сексуальними та впевненими. Ключові айтеми – сукні та ансамблі, які зручно поєднувати. Мої речі створені для дівчини-мандрівниці, яка завжди знаходиться у русі. Перша колекція буде капсульною – з лімітованою кількістю речей. Я дуже добре знаю, що мода є однією з найбільш руйнівних галузей для нашої планети, тому я сповнена рішучості забезпечити стійкість свого бренду.

Тотал-лук Moschino
Тотал-лук Moschino

Мода є однією з найскладніших галузей, і створити успішний бренд нелегко. З моїм навчанням і досвідом роботи в галузі це буде величезною перевагою. Однак, щоб досягти успіху, я вчуся абсолютно новій навичці – мистецтву ведення бізнесу. Підприємцю важливо отримувати задоволення від процесу, але також треба бути реалістом, наполегливо працювати та бачити, куди вас приведуть власні дії. Загалом, я вважаю, що варто ризикнути заради пригоди, яка вам подобається – завжди йдіть до неї та прямуйте за своїми мріями. У нас лише одне життя.

Сукня ASHI STUDIO, взуття Giuseppe Zanotti, прикраси Aneis Jewelry
Сукня ASHI STUDIO, взуття Giuseppe Zanotti, прикраси Aneis Jewelry

Над зніманням працювали:

Talent: Tora Files @torafiles

Photographer: Luis Monteiro @luismonteirophotography

Stylist in chief: Pablo Patané @pablo_patane represented by B Agency @b_agency

Hair Stylist: Christophe Mecca @christophe_mecca represented by B Agency @b_agency

Makeup artist in chief: Christophe Danchaud @christophedanchaud_ represented by B Agency @b_agency

Makeup assistant: Corentin Chotard @corentin_mua represented by B Agency @b_agency

Manicurist: Audrey Cheri @audreycheri represented by B Agency @b_agency

Retoucher: Gorgeous Agency @gorgeous.agency

Stylist assistant: Jordan Renou @tinyjordy

Equipment: Studio Daguerre @studiodaguerre

Assistant photo: Vincent Kabbara @vincent.kabbara

Digital Operator: Tony Foulquier @excusezmesdames

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.