До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світ має знати: як українські діти тікають від "російського світу"

Другий тиждень в Україні тривають військові дії – 24 лютого на нашу країну підло напала Російська Федерація. Поки українські чоловіки мужньо захищають нашу землю, їхні матері, дружини, сестри та діти змушені тікати з міст, які з повітря обстрілює ворог. Свої кордони для нас відкрили Польща, Молдова, Словаччина, Угорщина та Румунія. На кордонах розгортаються гуманітарні штаби для допомоги людям.

"Ми вже прийняли в Європі майже мільйон біженців з України. А побачимо ще мільйони. За нашими підрахунками, їх кількість може зрости до 7 мільйонів, – розповіла єврокомісарка з внутрішніх справ Ілва Юханссон. – Тому нам тепер потрібне повноцінне законодавство, щоб захистити людей і надати їм права. І, звісно, нам також знадобиться додаткове фінансування". На громадян України поширюватиметься так звана "Директива про тимчасовий захист", яка передбачає право на проживання, можливість працевлаштування, доступ до системи освіти, надання медичного обслуговування. Величезна гуманітарна катастрофа відбувається тут і тепер, а як українські діти просто зараз тікають від так званого російського світу, показують ці жахливі кадри, які світ має побачити.

Реклама

Фото: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.