До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Щастя молодятам: 3 весільні сукні Гайді Клум

Німецька супермодель Гайді Клум і гітарист німецького гурту Tokio Hotel, Том Каулітц, оголосили про свої заручини у грудні 2018 року, а офіційно стали чоловіком і дружиною через два місяці після того. Однак урочиста подія з нагоди створення нової сім'ї відбулася лише цих вихідних. Подружжя святкувало весілля протягом трьох днів неподалік острова Капрі на розкішній яхті Christina O, яка раніше належала Жаклін Кеннеді та її чоловікові Арістотелеві Онассісу.

Гайді Клум і Том Каулітц

Гайді, як справжня наречена, сяяла кожного дня в новому образі. Для пляжної вечірки перед церемонією німкеня обрала богемну сукню Alessandra Rich, що складалася з найтоншого ажурного мережива, витончених бретелей і елегантного пояса. У день весілля Клум перевдягнулася в пишну сукню з важкої парчі зі спущеними об'ємними рукавами, розшиту золотистими і сріблястими візерунками. А на третій день, afterparty, наречена з'явилася в злитому білосніжному купальнику з глибоким V-подібним вирізом. Супермодель одягнула на плечі романтичну вільну накидку, оздоблену великими лелітками.

Реклама

<b>Хайди клум платья</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.