До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весілля Джастіна і Гейлі Біберів

Джастін Бібер і Гейлі Болдвін стали чоловіком і дружиною ще у вересні 2018 року, але з весіллям вирішили зачекати. Масштабне святкування, на яке запросили близько 160 гостей, відбулося тільки зараз, 30 вересня. Пара склала шлюбну обітницю в церкві Somerset Chapel, а весільна вечірка минула в готелі Montage Palmetto Bluff у місті Блаффтон, що в Південній Кароліні.

Джастін і Гейлі Бібери

Джастін і Гейлі знали одне одного з підліткового віку, але тільки 2016 року їхня давня дружба набула романтичного характеру. У липні 2018-го під час поїздки на Багамські острови Джастін освідчився Гейлі, після чого вони потай провели цивільну церемонію в мерії Нью-Йорка. А от офіційне святкування відбулося тепер. Локацію для весілля пара вибрала не випадково: Джастін раніше часто приїжджав туди, аби спокійно провести час. На весілля запросили багато знаменитостей, серед яких були: Кендалл Дженнер, Каміла Морроне, Кеті Перрі, Ед Ширан і Джоан Смоллс.

Реклама

<b>Первые снимки со свадьбы Биберов</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.