До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Супермодель Лінда Євангеліста зізналася, що двічі за останні 5 років здолала рак

58-річна канадська супермодель Лінда Євангеліста, яка пережила рідкісні ускладнення від процедури кріоліполізу, зізналася в інтерв‘ю The Wall Street Journal, що в останні п’ять років пережила дві операції, щоб подолати рак грудей.

"У мене були жахливі проблеми зі здоров’ям. Я зараз така щаслива, що можу цінувати свою історію, своє життя. Я така щаслива, що жива. Усе, що дається мені зараз, — це бонус", — каже Лінда Євангеліста в інтерв‘ю WSJ.

Реклама

Хворобу виявили під час планового візиту до мамолога. Серед запропонованих варіантів лікування супермодель обрала найрадикальніший — подвійну мастектомію (повне видалення молочних залоз). Чотири роки по тому, в липні 2022-го, Євангеліста стикнулася з рецидивом хвороби. Тоді вона сказала лікарям, що не зважає на зовнішність: якщо для одужання потрібно зробити діру в її грудях, то вона цього прагне. "Мені не хочеться мати гарний вигляд, мені треба позбавитися хвороби. Я не помиратиму від раку", — наголосила вона.

Модель прагнула позбутися пухлини й була готова пройти всі найскладніші кроки. Наразі прогноз щодо її одужання оптимістичній, утім ризики досі залишаються. Євангеліста усвідомлює, що хвороба може повернутися будь-якої миті, та каже, що це змушує її цінувати кожен новий день. "Я знаю, що однією ногою в могилі, але я щаслива бути живою", — каже Лінда.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.