До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стиль Дженніфер Лопес у 1990-х

24 липня день народження святкує Дженніфер Лопес — суперзірка сучасного шоу-бізнесу, яка за майже 30 років активної кар’єри зуміла вибудувати справжню імперію навколо свого імені. До того ж останніми роками її популярність зростає серед молодого покоління, яке не пам’ятає її виходів на червону доріжку з Пафф Дедді або ролі Селени, що принесла їй номінацію на "Золотий глобус" у 1997-му. Сьогодні Джей Ло — це діва, зовнішній вигляд якої заворожує й спонукає йти в спортзал, це щира особистість, яка не соромиться своїх емоцій, і професіоналка, що вміє ставити собі цілі. Джей Ло ще називають символом нульових, але й на старті її кар’єри вже можна ідентифікувати ознаки гламурного стилю Джей Ло — зухвалого, провокаційного й сміливого. Архівні світлини з 1990-х — правдиве свідчення цьому.

Дженнифер Лопес родилась 24 июля 1969 годаДженніфер Лопес

Більше блиску

Пристрасна натура Дженніфер Лопес завжди полюбляла речі, що привертають увагу. Головними її союзниками були блискучі речі — артистка залюбки вдягала їх і на сцену, і на червону доріжку.

Реклама
Дженнифер Лопес в 1990-х
Дженнифер Лопес в 1990-х
Дженнифер Лопес в 1990-х

Зі спальні

Ще одна велика любов Джей Ло в другій половині 1990-х — сукні на тонких бретельках. В архівах збереглося безліч світлин, на яких співачка вибирає саме slip-dresses — з мережива, довжини максі або з вишивкою. До речі, Лопес віддавала перевагу саме обтислому силуету — жодного оверсайзу або багатошаровості.

Дженнифер Лопес в 1990-х
Дженнифер Лопес в 1990-х
Дженнифер Лопес в 1990-х

Ідеальний прес

Сьогодні кроптопи знову на піку популярності, але якщо нині дівчата носять їх переважно з речами з високою талією, то Дженніфер Лопес на старті своєї кар’єри поєднувала їх зі штанами або спідницями із заниженою посадкою, повністю відкриваючи живіт. Дивлячись на ці фото, відразу хочеться йти качати прес.

Дженнифер Лопес в 1990-х
Дженнифер Лопес в 1990-х
Дженнифер Лопес, 1990е

Глибоке декольте

У лютому 2000 року Дженніфер Лопес з’явилася на червоній доріжці Grammy в уже легендарній сукні Versace з тропічним принтом. Особливо глядачів вразила глибина вирізу сукні, але це був не перший випадок, коли артистка робила ставку на декольте. У грудні 1999 року, наприклад, вона вразила всіх сяйливим вбранням на VH1 Fashion Awards.

Дженнифер Лопес в платье Versace, 2000
Дженнифер Лопес, 1999
Дженнифер Лопес в 1990-хДженніфер Лопес

[READ_ALSOholder=content_1;]

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.