До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна випустила нову колекцію спідньої білизни Savage x Fenty

Поки модна індустрія ділиться враженнями від круїзних показів і готується до головної події року – балу Met Gala, Ріанна працює у штаб-квартирі свого бренду Fenty. У ніч на перше травня співачка випустила нову капсульну колекцію спідньої білизни Savage x Fenty. Лінію Ріанна анонсувала "гарячою" фотографією у своєму Instagram-акаунті.

"Не спіть!", – написала Ріанна 70 мільйонам своїх підписників. – Поставте будильник, сестри. Все трапиться опівночі". На фото Ріанна демонструє атласний бра без бретелей насиченого винного відтінку. За попередньою інформацією, в колекцію увійшли атласні комплекти однотонних кольорів, а також з квітковим принтом – наприклад, з вишитими дрібними ромашками.

Реклама

Нова колекція – далеко не єдині новини співачки. На початку квітня кампанія Amazon показала тизер фільму "Острів Гуави", де знялася Ріанна і музикант та актор Дональд Гловер, відомий як Childish Gambino. Документальний фільм знімали на Кубі, його прем'єра відбулася на фестивалі Коачелла, і він вже доступний на сервісі Prime Video.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.