До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принцеса Вельська у символічному образі на коронації Чарльза III

Принцеса Вельська проміняла класичні тіари на квіткову корону для церемонії коронації короля Чарльза III у Вестмінстерському абатстві. Під офіційну синьо-червону мантію Кетрін одягла довгу сукню Alexander McQueen з крепу кольору слонової кістки, прикрашену вишивкою з флористичними мотивами — трояндами, нарцисами, будяками і трилисниками, що символізують чотири нації Сполученого Королівства. Ті ж самі квіти з’явилися на весільній сукні принцеси в 2011 році, також розробленій Сарою Бертон, креативною директоркою Alexander McQueen.

Кетрін, принцеса Вельська
Кетрін, принцеса Вельська

Реклама

Принци Вільям та Луі, принцеса Кетрін та Шарлотта
Принци Вільям та Луі, принцеса Кетрін та Шарлотта

Кетрін прибула до церкви разом зі своїм чоловіком Вільямом, принцом Вельським, і дітьми. Принцеса Шарлотта, якій 2 травня виповнилося 8 років, також з'явилася у квітковому головному уборі Jess Collett X Alexander McQueen. Принц Джордж, який є одним із почесних пажів короля, йшов попереду своїх батьків у процесії та позаду свого дідуся, несучи його мантію.

За традицією королівської сім’ї, Кейт вибрала пару сережок з діамантами та перлами Південного моря, які раніше належали принцесі Діані. У минулому вона неодноразово одягала їх, зокрема на службу до Дня пам’яті у 2022 році та церемонію BAFTA у 2019 році.

За багато років Кетрін, принцеса Вельська, опанувала мистецтво символічного вбрання — в останні дні напередодні коронації вона одягала тільки вбрання у кольорах британського прапора. Під час відвідин пабу Dog and Duck у Сохо 4 травня принцеса знову одягла червоне пальто Eponine із синьою підкладкою та білу сукню під ним. Наступного дня королівська особа одягла білу мідісукню Jenny Packham на офіційний обід у Букінгемському палаці, а потім переодягнулася в королівсько-блакитну сукню Self-Portrait для вечірнього прийому для глав держав.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.