До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Олена Зеленська на коронації Чарльза III

6 травня в Лондоні відбувається подія історичного масштабу — коронація британського монарха Чарльза III. Однією із запрошених гостей стала перша леді України Олена Зеленська, яка приїхала до Вестмінстерського абатства разом із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем. Для такого важливого заходу вона вибрала образ українського бренду The Coat — пальто та сукню довжини міді сіро-блакитного відтінку. Доповнили ансамбль білі туфлі-човники та лаконічні прикраси.

Олена Зеленська та Денис Шмигаль
Олена Зеленська та Денис Шмигаль

Реклама

Цей образ дизайнерка Катя Сільченко представила в колекції сезону The Coat осінь-зима 2021/22, присвяченій ідеї позачасового гардеробу, який не втрачає своєї актуальності попри все.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

За день до цього перша леді завітала до Букінгемського палацу на урочистий прийом з нагоди коронації Чарльза ІІІ. Там її вибір припав на сукню авторства Ельвіри Гасанової, а також брошку Ruslan Baginskiy, яка називається "Євшан-зілля" на честь полину, рослини українського степу, що є складовою українського і кримськотатарського фольклору. Також на заході було зроблено історичне фото, на якому разом стояли Олена Зеленська, Джилл Байден та Кетрін, принцеса Вельська.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.