До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принц Гаррі і Меган Маркл чекають на другу дитину

У День всіх закоханих офіційний представник принца Гаррі і Меган Маркл підтвердив чутки, які ходили вже кілька тижнів – пара чекає на другу дитину. "Ми раді підтвердити, що Арчі стане старшим братом, а герцог і герцогиня Сассекські неймовірно щасливі в очікуванні ще одного малюка". Подробиць подружжя герцогів поки не розголошує.

Меган Маркл та принц Гаррі

Нагадаємо, що в листопаді 2020 року Меган Маркл написала колонку журналу The New York Times, в якій розповіла про викидень, що стався у неї минулого літа. "Після зміни підгузника Арчі я відчула різкі судоми. Разом з ним упала на підлогу, продовжуючи наспівувати колискову, щоб ми обидва трохи заспокоїлися. Досить весела мелодія абсолютно не відповідала моїм почуттям в той момент. – написала вона в статті для New York Times. – Тримаючи в руках первістка, я внутрішньо розуміла, що втрачаю другого".

Реклама
Меган Маркл

Первісток пари народився в 2019 році. Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор – восьмий правнук королеви Єлизавети II і сьомий у черзі на королівський престол. За британськими законами він не носитиме титул принца, але королева може подарувати його дитині у приватному порядку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.