До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пішов з життя дизайнер Пако Рабан

Французький дизайнер іспанського походження Пако Рабан ( Франсіско Рабанеда-і-Куерво), найбільш відомий своїми металевими ансамблями та дизайном космічної ери 1960-х років, помер у 88-річному віці у Франції. Його смерть підтвердив іспанський модний концерн Puig, який контролює модний Дім Paco Rabanne та парфумерний бізнес.

Пако Рабан
Пако Рабан

Реклама

"Я глибоко засмучений кончиною пана Пако Рабана. Історія Puig і Paco Rabanne почалася наприкінці 1960-х із запуску Calandre, парфумів, створених незабаром після того, як дизайнер випустив колекцію "12 непридатних для носіння суконь із сучасних матеріалів". Він був головною особистістю в моді, сміливий, революційний і з провокативним баченням, яке передавав через унікальну естетику. Він залишатиметься важливим джерелом натхнення для команд Puig, які постійно працюють разом, щоб виразити радикально сучасні коди містера Пако Рабана. Я висловлюю свої щирі співчуття його родині та тим, хто його знав", — сказав Марк Пуч, голова та головний виконавчий директор Puig.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.