До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модель Ешлі Грем уперше показала новонароджених близнюків

7 січня 2022 року стало відомо, що plus-size-модель Ешлі Грем знову стала мамою. Дівчина повідомила радісну звістку про народження близнюків своїм підписникам у сторіз Instagram, однак ділитися знімками новонароджених малюків не стала. 10 лютого матір уже трьох дітей уперше представила світу близнюків, яких вони з чоловіком Джастіном Ервіном назвали Малахі й Роман. На зворушливому знімку Ешлі годує малюків грудьми.

Відтоді як у 2020-му Грем народила сина Ісака, вона заробила собі репутацію надзвичайно відвертої дівчини, що розповідає про злети й падіння материнства. Очевидно, дуже скоро нас чекають подробиці нового досвіду Ешлі. "Мої хлопчики стали найкращими вчителями та найбільшим нагадуванням про те, що я здатна на дуже багато чого. Це було непросто, але воно того варте. Досі не можу повірити, що в мене троє дітей. Не можу дочекатися, щоб швидше поділитися з усіма вами своїми пологами й післяпологовим періодом", — написала модель.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.