До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П’єрпаоло Піччолі визнали найкращим міжнародним жіночим дизайнером за версією CFDA

14 вересня 2020 Рада модних дизайнерів Америки (CFDA) оголосила переможців премії CFDA Fashion Awards 2020. Креативний директор італійського дому Valentino П’єрпаоло Піччолі переміг у категорії "Міжнародний дизайнер жіночого одягу 2020".

Пьерпаоло ПиччолиП’єрпаоло Піччолі

Спершу заплановану на 8 червня церемонію нагородження відклали на невизначений термін через спалах COVID-19. Через кілька місяців вирішили, що голова ради директорів CFDA Том Форд оголосить переможців у відеоролику, прем’єра якого відбулася на RUNWAY360, новій інноваційній цифровій платформі CFDA, а також у соціальних мережах CFDA. Номінантів і переможців визначала гільдія CFDA Awards, до якої входять члени ради, провідні модні журналісти, стилісти й топменеджери роздрібної торгівлі.

Реклама

"Далеко від загальної уваги, натовпу, тостів і вечірок. Я приймаю цю нагороду з величезною вдячністю за довіру і доброзичливість моїх колег і друзів. Нетиповий стан церемонії підкреслює суть цього досягнення: щоденна відданість і любов до краси у всіх її значеннях. Я інтерпретую цю нагороду як нагадування про всю чудову роботу моєї команди, про всю підтримку родини, і про ті величезні можливості, які надало мені життя, робити те, що я люблю як роботу. Іноді я мрію про те, що б я зробив чи міг би зробити, якби не був модельєром... зрештою, я опиняюся саме там, де хочу бути. Тож дякую CFDA і дякую Тому Форду за нагадування про те, як мені пощастило", — прокоментував свою перемогу П’єрпаоло Піччолі.

Також у 2020 році нагороди CFDA Fashion Awards здобули:

  • Ґабріела Герст — "Американський дизайнер жіночого одягу 2020"
  • Кербі Жан-Реймонд (Pyer Moss) — "Американський дизайнер чоловічого одягу 2020"
  • Тельфар Клеменс (Telfar) — "Американський дизайнер аксесуарів 2020"
  • Крістофер Джон Роджерс — "Американський молодий дизайнер 2020"
  • Кім Джонс (Dior) — "Міжнародний дизайнер чоловічого одягу 2020"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.