До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Офіційні весільні фото принцеси Євгенії та Джека Бруксбенка

Наcтупного дня після церемонії одруження принцеси Євгенії та Джека Бруксбенка Кенсінгтонський палац опублікував офіційні весільні фото, зроблені королівським фотографом Алексом Бремеллом. Крім молодят на них присутні діти з королівської родини, найближчі родичі з обох сторін: батьки, брати і сестри, а також бабуся і дідусь принцеси Євгенії – королева Єлизавета II і принц Единбурзький, Філіп.

Офіційні весільні фото принцеси Євгенії та Джека Брунсбенка
Офіційні весільні фото принцеси Євгенії та Джека Брунсбенка

Нагадаємо, що весілля принцеси Євгенії та її коханого Джека Брунсбенка, які зустрічалися сім років, минуло 12 жовтня в каплиці святого Георга, на території Віндзорського замку. Всього на церемонію було запрошено близько 800 гостей, що перевищує кількість запрошених на весілля двоюрідного брата Євгенії, принца Гаррі. Під вінець наречена йшла в сукні британського бренду Peter Pilotto, а її голову прикрашала фамільна тіара, створена ювелірами Boucheron 1919 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.