До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Офіційні портрети герцогині Кетрін на честь 40-річчя

9 січня уся Британія святкує день народження своєї улюблениці — герцогині Кетрін, яка відзначає 40-річчя. На честь ювілейної дати королівська родина опублікувала нові офіційні портрети. Цією фотосесією Кейт Міддлтон віддала шану як принцесі Діані, так і королеві Єлизаветі II. Загальний настрій кадрів відсилає до стилю першої, а в кадрі з'являються прикраси з колекції іншої.

Так, на першій чорно-білій світлині вона позує у легкій сукні, яка доповнена сережками-краплями з колекції принцеси Діани. Потім вона позує в розкішній червоній сукні Alexander McQueen з відкритими плечима. Фінальний образ цієї зйомки — грайливіший, у білій сукні з рюшами. Автором цих історичних кадрів став Паоло Роверсі. Вони увійдуть до постійної колекції Національної портретної галереї.

Реклама
Официальный портрет герцогини Кэтрин

Виразна риса цієї зйомки — кадри нагадують модні стилізовані офіційні портрети королеви Єлизавети і принцеси Маргарет Сесіла Бітона в 1940-х і 1950-х роках, що ще раз підтверджує міцність королівських традицій.

Официальный портрет герцогини Кэтрин

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.