До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: Керрі Бредшоу, героїня серіалу "Секс і місто"

Мало які вигадані ікони моди стали такими ж легендарними, як Керрі Бредшоу. Коли "Секс і місто" вперше вийшов в ефір понад два десятиліття тому, досвідчена секс-оглядачка захопила штурмом світ моди й надихнула шанувальників своїми Manolo Blahnik, намистами з іменними табличками, кроп-топами й нетрадиційним вибором убрань.

За шість сезонів серіалу "Секс і місто" і два повнометражні однойменні фільми Керрі Бредшоу зробила кілька речей у своїй шафі всесвітньо відомими. Її шуба, пачка, туфлі й сміливі аксесуари стали основою її стилю і в кінцевому підсумку визначили епоху. Кожне вбрання, яке розробила Патрісія Філдс, мав мету і відігравав на сцені таку ж роль, як і слова Керрі.

Реклама

Більшість з найкращого вбрання Керрі Бредшоу і досі є актуальною. Її фірмова естетика, її вміння грати з тенденціями завжди вражали. Байдуже, бігає вона у вкороченій майці й шортах, влаштовує пізній сніданок з подругами в топі й штанах-карго чи йде на побачення в "голій сукні", бо бездоганний і водночас невимушений зовнішній вигляд Керрі — це те, чого варто прагнути.

Ікона стилю Бредшоу майстерно змішувала й поєднувала базові речі зі сміливими деталями, починаючи від квіткових топів до спідниць з тюлю, завжди доводячи, що класику можна зробити цікавішою залежно від того, як ви її носите.

Між високими шпильками, сміливими принтами й візерунками, і (звісно) пачками, безпомилковий талант Керрі проявляється на кожному кроці. Насправді, багато хто з нас все ще підбирає своє вбрання з думкою: а що б одягла Керрі Бредшоу?

<b>Кэрри Брэдшоу</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.