До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: Керолін Бессетт-Кеннеді, публіцистка Calvin Klein

Ностальгія модної індустрії за 1990-ми не вгаває, даруючи спогади про найвизначніших ікон стилю епохи — і жодна з них не викликала такого захвату, як Керолін Бессетт-Кеннеді.

<b>Кэролин Бессетт-Кеннеди 1</b>

Реклама

Бездоганно вбрана публіцистка Calvin Klein стала популярною, коли почала зустрічатися з Джоном Ф. Кеннеді-молодшим у 1994 році. Два роки потому вони одружилися на віддаленому острові Камберленді в Джорджії. Наречена була в шовковій сукні Narciso Rodriguez і сандалях з бісеру Manolo Blahnik — образ, який потрапив на сторінки газет у всьому світі, чітко визначав стиль Керолін.

<b>Кэролин Бессетт-Кеннеди 2</b>

Хоча Бессетт-Кеннеді носила найвисококласніші лейбли, які тільки могла запропонувати індустрія, від Versace до культової сумки Hermès, її вибір не був очевидним і завжди схилявся до простоти. Зі свіжим обличчям і скуйовдженим волоссям, Керолін Бессетт-Кеннеді стала амбасадоркою мінімалізму. Вона вирізнялася вродженою здатністю бути класично стильною й випереджати свій час. Що простіше вдягалася Керолін, то більше хвалили її образи.

<b>Кэролин Бессетт-Кеннеди 3</b>

Скромний стиль Бессетт утілював природну, невимушену розкіш: сорочки з білим коміром і спідницями-олівцями, прості вечірні сукні в стриманому стилі на вечірках і класична нейтральна палітра бежевого, білого й чорного кольорів.

<b>Кэролин Бессетт-Кеннеди 4</b>

Її повсякденний стиль був завжди послідовним — настільки, що ми досі асоціюємо сорочку з ґудзиками, спідницю-олівець і туфлі Manolo Blahnik з Бессетт, особливо коли їх носять разом. Вона була зразком того, що нині називають уніформою сучасного "редактора моди": вишукані, прості речі, які ніколи не виходять з моди.

<b>Кэролин Бессетт-Кеннеди 5</b>

Завершилося життя Бессетт-Кеннеді раптово – вона загинула в авіакатастрофі 16 липня 1999 року. Незважаючи на те, що з тієї трагічної дати пройшло вже більше 20 років, її модна спадщина продовжує жити. Вона навчила нас, що класичні силуети, чисті лінії й нейтральні кольори ніколи не втрачають актуальності. І, нарешті, що не менш важливо, вона підтвердила, що тихий, впевнений смак ніколи не буде непоміченим.

<b>Кэролин Бессетт-Кеннеди 6</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.