До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оголосили імена лауреатів премії Cartier Women's Initiative

Ініціатива Cartier, спрямована на підтримку соціального підприємництва серед жінок, стартувала 2006 року. Щороку журі вибирає сім лауреаток з семи регіонів земної кулі (Латинської Америки, Північної Америки, Європи, країн Тропічної Африки, Близького Сходу і Північної Африки, країн Азіатсько-Тихоокеанського регіону ). Список їх соціально орієнтованих компаній схожий на неймовірний мудборд можливостей: всі проекти ілюструють перспективу створення бізнесу, який допомагатиме людям.

Фіналістки премії Cartier Women's Initiative 2019 року працевлаштовують людей похилого віку (онлайн сервіс SAY Global Йон Джеонг Чо дає змогу людям з усього світу вивчати корейську мову, яку викладають люди старшого віку з Кореї), вирішують проблему доставлення продовольчих товарів в Африці (Манка Ангвафо з компанією Grassland Cameroon Ltd) і студентських кредитів (інвестиційна платформа InvestEd Карміни Байомбонг).

Реклама

<b>cartier awards</b>

Багато проектів пов'язані з медициною, як-от компактний тренажер, спрямований на розробку тазостегнових суглобів EzyGain (Зінеб Агумі), система аналізів крові Delee, яка допомагає виявити пухлинні клітини в організмі (Ліза Віларде), діагностувальні шкарпетки для діабетиків Siren (Ран Ма) і навчальний центр Maharat Learning Center для дітей і дорослих з особливостями розвитку (Хиба Шата).

Вищеперераховані сім переможниць премії отримали приз у розмірі $100 000, інші 14 фіналісток — приз у сумі $30 000, всі фіналістки пройдуть індивідуальний курс занять з бізнес-тренером. Як зазначив у вступному слові президент дому Cartier, Сиріл Віньєрон, цього року на конкурс подали 2900 заявок з 142 країн. України в списку ще не було, але саме час починати: з червня на офіційному сайті премії стартує прийом заявок.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.