До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гарний приклад: модні уроки Кейт Мосс

Британка Кейт Мосс вже більше 20 років є однією з найбільш затребуваних топ-моделей, яка не тільки надихає дизайнерів і стилістів, але й багатотисячну армію шанувальників, перш за все, завдяки своєму особистому стилю. Vogue.ua згадує модні уроки від іменинниці, якій 16 січня виповнюється 44 роки.

Підкреслюючи фігуру

Кейт Мосс рідко можна зустріти в об'ємних балахонах, що приховують фігуру. Одне з улюблених поєднань британки – вузькі джинси в парі з жакетом або косухою. Обов'язкова складова її повсякденних образів – зручне взуття, наприклад, ботильйони на стійкому каблуці або ботфорти, що щільно облягають ногу.

Реклама
Проста елегантність

Елегантність, проста й без вичурностей, запорука успіху не тільки в реальному житті, але й на червоній доріжці. Для останніх вона нерідко вибирає шовкові хвилясті сукні з делікатним блиском. Вони не вимагають зайвих аксесуарів, але завжди мають ефектний вигляд у світлі софітів й фотоспалахів.

Дружба перш за все

Після того, як весь модний світ відвернувся від Джона Гальяно, Кейт Мосс підтримала старого друга й замовила йому весільну сукню, адже в складні для неї часи Гальяно також був з нею поруч. До речі, образ був натхненний ретро-вбранням Зельди Фіцджеральд.

Військовий не означає агресивний

Кейт Мосс велика шанувальниця стилю мілітарі. Особливо часто сорочки кольору хакі вона вибирає для музичних фестивалів, адже на Гластонбері й Коачелле за нею стежать всі папараці.

Аксесуари вирішують усе

Кейт Мосс ніколи не буває занадто ошатною або одягненою занадто нудно – тримати баланс їй допомагають аксесуари. Шкіряний ремінь й правильні сонцезахисні окуляри, наприклад, здатні оживити найпростіший образ.

Чоловічий слід

Запозичувати одяг в гардеробі свого бойфренда – це нормально і навіть правильно, адже всім давно відомо, що чоловічі сорочки на тендітних жіночих плечах виглядають ідеально, як і об'ємний піджак в парі з блискучою міні-спідницею.

Сімдесяті не підведуть

Кейт Мосс відома прихильниця моди сімдесятих – штани-кльош, блузи, що розлітаються, і сукні довжини міді зі строкатим принтом працюють безвідмовно.

Приручити звіра

Леопардовий принт – ще одна велика пристрасть Кейт Мосс, завдяки якій в цей візерунок закохалися і тисячі її прихильниць. Головне, Кейт Мосс показала їм, що леопард – це не вульгарно і носити його можна хоч до офісу, хоч на вечірку.

Читайте також:

Встреча поколений: Кейт Мосс и Джиджи Хадид в рекламной кампании Stuart Weitzman

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.