До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Міла Куніс і Ештон Кутчер уже зібрали $30 млн для України

Американська актриса українського походження Міла Куніс разом зі своїм чоловіком, актором Ештоном Кутчером, зібрали вже $30 млн благодійних коштів, які спрямують до України як гуманітарну допомогу. Про це стало відомо з Instagram-аккаунту Міли. Актори записали відеозвернення до своїх фоловерів і подякували всім небайдужим людям, які відгукнулися й пожертвували кошти для України. Міла й Ештон зазначили, що не планують зупинятися на $30 млн та ставлять нову ціль у $40 млн.

"Ми сповнені вдячності за вашу підтримку. Два тижні тому ми попросили вас приєднатися до нас, і понад 65 000 з вас активізувалися та пожертвували все, що могли. Тепер із вашою допомогою ми досягли своєї мети в 30 мільйонів доларів. Хоча ця сума далека від розв’язання проблем, наші спільні зусилля забезпечать м’якшу посадку для багатьох людей, оскільки вони забудуть про своє невизначене майбутнє. Наша робота не виконана, тому ми ставимо ціль до 40 мільйонів доларів", – заявили артисти.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.