До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі спільні фото Каролін Бессетт і Джона Ф. Кеннеді — молодшого

Днями стало відомо, що історію кохання Джона Ф. Кеннеді — молодшого й Каролін Бессетт — однієї з найпопулярніших пар дев’яностих у США — екранізують. Візьметься за неї улюбленець багатьох Раян Мерфі — автор "Американської історії жаху" і "Американської історії злочинів". Уже відомо, що екранізація дасть старт циклу "Американська історія кохання".

Каролін Бессетт і Джон Ф. Кеннеді — молодший

Нагадаємо, що стосунки Кеннеді-молодшого, сина Джона й Жаклін Кеннеді, і Каролін Бессетт, працівниці Calvin Klein — це історія, у якій чисте кохання стало жертвою постійного тиску з боку громадськості. Їхнє весілля було максимально приватне (близько 40 гостей), Каролін уникала будь-якої уваги до власної персони, відмовлялася від інтерв’ю й пропозицій стати героїнею глянсових обкладинок, намагалася мінімально відвідувати світські заходи, а Джон знайшов свою продуховину в небі — саме за штурвалом літака він почувався вільним. Їхні життя урвалися 16 липня 1999 року, коли літак, яким керував Джон Ф. Кеннеді — молодший, впав у води Атлантичного океану. Пара летіла на весілля Рорі, молодшої дочки Роберта Кеннеді. З ними на борту перебувала сестра Каролін — Лорін. Кажуть, що Каролін Бессетт не хотіла їхати на те весілля, але в пресі вже ходили чутки про розлад у їхніх стосунках і відсутність на такій важливій для всієї родини події лише б додала приводів для пліток. Як Раян Мерфі покаже цю трагічну історію, ми дізнаємося зовсім скоро, а поки розглядаємо архівні світлини цієї гарної пари.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.