До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історію кохання Кеннеді-молодшого й Каролін Бессетт екранізують

У культових серіалів "Американська історія жаху" й "Американська історія злочинів" з’явиться продовження під назвою "Американська історія кохання", за яку також відповідатиме невгамовний Раян Мерфі, який знімає одні з найобговорюваніших серіалів останніх років. Першими героями нової франшизи стануть Джон Ф. Кеннеді — молодший і Каролін Бессетт — одна з найвідоміших пар у США в 1990-х.

Джон Ф. Кеннеді — молодший і Каролін Бессет-Кеннеді

Нагадаємо, що Джон Ф. Кеннеді — молодший і Каролін Бессетт познайомилися в 1992 році завдяки Келлі Кляйн, дружині дизайнера Кельвіна Кляйна, з якою тоді працювала Каролін. Кеннеді-молодший тоді був у стосунках з актрисою Деріл Ханною, але білява красуня з рекламного відділу Calvin Klein справила на нього незабутнє враження — офіційно зустрічатися вони почали вже в 1994 році, а в 1996-му стали чоловіком і дружиною. Весь цей час пара максимально намагалася зберегти приватність, але папараці не давали новоспеченій місис Кеннеді спокою, то обговорюючи її стиль, то порівнюючи з матір’ю чоловіка — легендарною Жаклін Кеннеді. Попри таке переслідування їм вдалося влаштувати весілля без зайвих очей, щоправда, охорони на ньому було більше, ніж запрошених гостей. П’ятдесят осіб проти сорока. Після весілля цікавість до Джона й Каролін лише зросла, а наближені до пари особи навіть казали, що Бессет-Кеннеді тепер намагається впоратися із цим тиском тільки за допомогою наркотиків. Про цей факт є інформація в книзі "Прокляття роду Кеннеді: чому 150 років першу сім’ю Америки переслідувала лиха доля", яку написав редактор The New York Times Едвард Кляйн. Ця історія кохання трагічно урвалася в 1999 році — Джон, Каролін та її сестра Лорін загинули під час аварії легкомоторного літака над Атлантичним океаном.

Реклама
Джон Ф. Кеннеді — молодший і Каролін Бессет-Кеннеді

Як цю неймовірну історію покаже Раян Мерфі, поки невідомо, проте офіційний синопсис каже: "Це починалося як ідеальний шлюб молодої пари, яка не витримала постійної уваги таблоїдів. Постійний тиск і наступний сімейний розлад призвели до жахливої ​​трагедії, коли одного туманного літнього вечора їхній літак впав в океан недалеко від узбережжя Массачусетсу".

Джон Ф. Кеннеді — молодший і Каролін Бессет-Кеннеді

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.