До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі образи Лілі-Роуз Депп на червоних доріжках

27 травня Лілі-Роуз Депп, донька акторів Ванесси Параді й Джонні Деппа, святкує свій день народження. Акторці й уже досвідченій моделі виповнюється 24 роки. До цього моменту вона встигла стати амбасадоркою Chanel, зачарувавши ще Карла Лагерфельда, як і її мати.

Лілі-Роуз Депп і Карл Лагерфельд

Лілі-Роуз знялася в кількох великих фільмах: "Танцівниця", "Чесний чоловік" і "Король". А днями на Каннському кінофестивалі відбулася прем'єра скандального серіалу "Ідол", в якому дівчина зіграла висхідну зірку, що потрапляє під вплив очільника таємного культу у виконанні The Weeknd.

Реклама

Сем Левінсон, Лілі Роуз-Депп та The Weeknd на прем'єрі серіалу "Ідол" в Каннах
Сем Левінсон, Лілі Роуз-Депп та The Weeknd на прем'єрі серіалу "Ідол" в Каннах

Кілька років тому Лілі-Роуз закрутила роман з Тімоті Шаламе, одним з найяскравіших акторів свого покоління. Їхні стосунки тривали близько півтора року. Зараз у Депп новий роман — днями вона підтвердила в соцмережах, що вже кілька місяців зустрічається з 25-річною реперкою Даніель Бальбуена, яка виступає під псевдонімом 070 Shake.

Депп стала постійною гостею різних килимових доріжок ще з 15 років. І сьогодні у Лілі-Роуз вже сформувався власний стиль. Дівчина завжди має вигляд справжньої французки завдяки вмілому поєднанню елегантності й сексуальності у своїх образах. Найкращі з них згадуємо в цій добірці.

<b>лили роуз красные дорожки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.