До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув public talk з британським стилістом Вірджинією Чедвік-Гілі в ЦУМі

8 листопада в київському ЦУМі відбувся public talk з британською стилісткою Вірджинією Чедвік-Гілі, відомою роботою з Кейт Міддлтон задля підбору гардероба для світських виходів. Вірджинія поділилася секретами створення гардероба для королівських сімей, розповіла про таємниці власного стилю, модні тренди сезону осінь-зима 2019/2020 і як уникнути непотрібних покупок і зайвої витрати грошей. Модератором дискусії виступив fashion-редактор Vogue UA, Веня Брикалін.

В активі Вірджинії Чедвік-Гілі – 12-річний досвід роботи в Vogue UK, зокрема на посаді виконавчого ритейл-редактора, заснування консалтингового-агентства VCH Style, яке стало платформою для надання послуг бренд-консультанта, стиліста і спікера, ведення колонки про моду і стиль у The Sunday Telegraph, а ще робота з благодійними організаціями The Royal Marsden Hospital, Chickenshed і Smart Works. Серед клієнтів Вірджинії Чедвік-Гілі такі бренди, як Church's, Ralph Lauren, Harvey Nichols. До авторитетної думки Вірджинії з приводу підбору гардероба звертаються зірки і політики, серед них – і герцогиня Кейт Міддлтон.

Реклама
Вірджинія Чедвік-Гілі

Так, гардероб герцогині Кембриджської помітно змінився з появою Вірджинії Чедвік-Гілі. З легкої руки відомої стилістки образи Кейт стали легшими і менш консервативними. Королівська особа приміряла фіолетову блузку з бантом Gucci, м'ятну блискучу сукню з плісе від Missoni, а також стала все більше уваги приділяти власному комфорту: крім класичних човників у гардеробі Кейт з'явилися туфлі на широких підборах.

Вірджинія поділилася думкою, що в гардеробі публічних особистостей завжди повинна бути пара комфортного взуття, так звані "smart shoes", і сукня, що не потребує ювелірних прикрас. Вірджинія – прихильниця етичної моди і основний акцент у своєму бізнесі робить на свідоме споживання. Однак дівчина зазначила, що не завжди публічні люди можуть собі це дозволити, тому Чедвік-Гілі радить дотримуватися у всьому балансу.

Веня Брикалін і Вірджинія Чедвік-Гілі
Вірджинія Чедвік-Гілі

Відома стилістка впевнена: щоб уберегти себе від непотрібних придбань і скласти правильний осінній гардероб, потрібно регулярно робити ревізію. Вірджинія каже: "Виражайтесь стисло, але ефективно". Основу капсульного базового гардероба мають складати: кілька пар вільних штанів і різних жакетів, класичний тренч, пальто в картатий принт або відтінку camel, кілька суконь довжини міді з цікавим візерунком і монохромні блузки. Тоді ці речі цікаво міксувати між собою і складати нові образи, доповнені небанальними аксесуарами і зручним взуттям.

Вірджинія Чедвік-Гілі

Серед актуальних трендів сезону осінь-зима 2019/2020 Вірджинія Чедвік-Гілі виділила всі види клітинки. Стилістка радить робити ставку і на візерунок гусяча лапка, який є актуальним з давніх-давен і дотепер. Дівчина назвала серед головних покупок сезону подовжену жилетку-безрукавку, яку можна поєднувати з квітковими блузками, монохромними сорочками, з денімом або одягати саму, як сукню з поясом. Також необхідно придбати базову монохромну сукню, яка легко знайде спільну мову з ефектним взуттям – туфлями з оксамиту забарвлення металік, моделями, посипаними глітером або лелітками. На плечі можна накинути подовжений блейзер.


Вірджинія Чедвік-Гілі поділилася своїм модним секретом, який допоможе освіжити осінній гардероб. Стилістка радить у новому сезоні придивитися до шовкових хустинок: пов'язати їх на шию або голову, прикрасити ними зап'ястя, сумку, пояс або цікаво вплести у волосся. Захід у київському ЦУМі відвідали відомі модні гості.

<b>ивент ЦУМ Вирджиния Чедвик-Хилли</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.