До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про нового стиліста герцогині Кетрін

Останні кілька виходів герцогині Кетрін – у бузковій блузі Gucci в найкращих традиціях 1970-х і бордовому светрі J.Crew, одягненому в парі з штанами-комбо – справа рук нового стиліста Кейт Міддлтон. Її звуть Вірджинія Чедвік-Гілі і вона – давня подруга герцогів Кембриджських, і навіть була присутня на їх весіллі 2011 року.

Герцогиня Кетрін у блузі Gucci

Зміни в гардеробі герцогині Кетрін її шанувальники помітили кілька тижнів тому. Їх улюблениця почала носити більше одягу відомих брендів, а її стиль став менш класичним і стриманим. Тепер дружину принца Вільяма можна зустріти не тільки в Alexander McQueen і Jenny Packham, або речах британських демократичних марок, але й титанів індустрії, а саме: Missoni, Prada, Mulberry.

Реклама
Герцогиня Кетрін у пальті Mulberry
Герцогиня Кетрін у сукні Мissoni

Про Вірджинію Чедвік-Гілі відомо, що вона також є представницею британської аристократії. Її батько – лорд Страталмонд. Також у неї є досвід роботи в модній індустрії, адже якийсь час назад Вірджинія займала пост редактора в британському Vogue, займалася персональним шопінгом з клієнтами і консультувала марки в питаннях брендингу. У неї навіть є свій веб-сайт VCH Style, на якому можна дізнатися більше про її діяльність.

Вірджинія Чедвік-Гілі

Судячи з її Instagram-сторінки, Вірджинія Чедвік-Гілі небайдужа до яскравих барв і жіночних силуетів, на її фотографіях нерідко відчувається захоплення 1970-ми і стилістикою бохо.

<b>VirginiaStylist</b>

Інсайдери називають Чедвік-Гілі таємною зброєю герцогині Кетрін, стиль якої останнім часом все частіше порівнювали зі стилем герцогині Меган. Друга ж одразу заявила про свою любов до великих брендів. В її гардеробі переважають вбрання Givenchy, Christian Dior і Victoria Beckham.

Герцогиня Кетрін у сукні Prada

Нагадаємо, що до цього особистим стилістом Кейт Міддлтон була Наташа Арчер, яка зараз перебуває в декретній відпустці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.